Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom, 2 barn og samboer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom, 2 barn og samboer

mars 5 2011 - 21:45
Er 27år, har to flotte barn, og et tilsynelatende lykkelig liv. Jeg elsker barna mine over alt på jord, det kommer jeg alltid til å gjøre.

Men etter jeg ble pappa, så har føler jeg mer og mer at livet mitt blir isolert av de vennene jeg har hatt. Går samboer ut, så sitter jeg aleine og sturer og føler jeg har ingen og ringe til, skrive melding til. Sitter og tenker på hva jeg har i livet mitt. I tillegg har samboer og jeg store problemer i samlivet, hun føler det ikke er noe gnist lengre. Vi hadde en tid der vi begge nesten fikk hver sitt forhold, men kom oss begge ut fra dette. Jeg har jobbet med meg selv lenge, og elsker virkelig denne kvinnen. Men får liksom ikke noe igjen og det tærer på selvtilliten min, det tærer på meg som far, på meg som person. Det går ikke en dag der jeg ikke har vondt i magen, hjertet og kroppen for jeg er redd for en dag og sitte helt alene. Uten barn og samboer.

Jeg har gjort, og gjør alt for henne, men det virker bare som om det er dødt løp. Klarer snart ikke å hente krefter lengre til å forsette. Sliter med jobben min, klarer ikke tenke klart. Har det generelt sett så jævlig kjipt store deler av tiden at jeg bare har lyst å rømme vekk. Langt vekk. men tanken på å ikke se barna mine stopper meg, jeg er så ufattelig glad i de. Vet de trenger meg, ikke like mye som jeg trenger de, men dog. Har godt helt tom for folk å snakke med, for alle vennene mine føler jeg er borte. Føler ikke jeg har noe igjen, og også det er på veg vekk fra meg. Uansett hvor hardt jeg kjemper for å holde hodet over vannet.
Avatar

Re: Ensom, 2 barn og samboer

mars 5 2011 - 22:34
Hei!

Det er godt å høre at om du til tider vil løpe fra alt, så blir du hjemme for ungene. Kjedelig å høre at samboeren din ikke gir så mye tilbake, det må være vondt :/

Håper det blir bedre og at forholdet bedrer seg :)
Avatar

Re: Ensom, 2 barn og samboer

mai 30 2011 - 15:59
Jeg er like gammel i samme situasjon, dog et barn. Jeg kjenner meg igjen alt sakker ned liksom, alt stagnerer. Det er da det er viktig å komme seg litt vekk dra ut og gjøre noe. Eller forsøke å ha det litt kos med sin partner.
Til forsiden