Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom

juni 7 2009 - 18:33
Jeg sitter her alene, det er søndag og jeg har vært alene i noen dager nå uten noen form for omgang med andre verken IRL el pr. telefon.

Jeg føler meg så alene i verden ..... angsten kommer.

Jeg har få om ingen gode venner å kontakte, og de jeg kjenner ønsker jeg ikke plage med meg og mitt. De kjenner meg jo, og vet at jeg sliter med meg selv, og jeg føler jeg er en belastning for mine omgivelser når jeg er nede, derfor lar jeg heller være å ta kontakt.

Mine foreldre lever ikke lenger, og jeg liten om ingen kontakt med min søster. Pr. d.d. er vi uvenner fordi hun har gått bak ryggen min og baksnakket meg. Det som er så vondt er at dette ikke er første gangen dette skjer. Jeg ønsker meg en søster som forstår meg og som er der for meg, men hun er ikke det, og da lar jeg heller henne være.

Jeg har heller ikke noe kontakt med forøvrig familie, så jeg føler meg veldig alene i denne verden, og jeg tenker ofte på å ta mitt eget liv, det har streifet meg mang en gang de siste dagene, --- "hva er det jeg lever for, og for hvem" ???

Avatar

Re: Ensom

juni 8 2009 - 19:45
Hei. Jeg er en jente som kjenner meg igjen i det du skriver. Når jeg har det vondt har jeg også lett for å isolere meg og ikke søke kontakt med andre. Av og til så har jeg behov for det, men i lengden så tror jeg ikke at det er så sunt. Det er viktig å komme seg ut blant andre mennesker og ikke stadig være alene. Jeg sliter med angst og blir hemmet av dette, men prøver likevel å komme meg ut. Jeg er ikke i arbeid for tiden og da blir det lett å bli ensom når en ikke har kolleger å forholde seg til.
Jeg har også tanker om å ta mitt eget liv når jeg har det som verst. Føler livet er meningsløst som psykisk syk, uten jobb og egen familie. Min mor er død, men jeg vet at min far og søsken ville bli veldig lei seg om jeg tok mitt eget liv. Jeg tenker at en dag vil det snu og bli bedre. Jeg tenker at angsten må bli borte slik at jeg kan leve et tilnærmet normalt liv igjen. Jeg prøver å se lyspunkter til tross for at det er vanskelig. Jeg vet at jeg har en lang vei å gå og tenker at det var ikke slik jeg ville at livet skulle bli. Men det ble slik og da må jeg leve ut fra det og gjøre det beste ut av det. Jeg håper at du også kan klare å se lyspunkter til tross for alle problemer og ensomhet som det medfører. Søk hjelp fra profesjonelle om du ser at dette blir for vanskelig å håndtere selv. Jeg ønsker deg lykke til og alt godt:-).
Avatar

Re: Ensom

juni 10 2009 - 00:09
Hei:)
Jeg skjønner veldig godt hvordan dere har det og det er en vond situasjon som alle burde slippe! Men vær så snill og ikke finn på noe dumt, ta heller tak i ting før det blir for sent og søk hjelp. Jeg vet dette er lettere sagt enn gjort, men jeg har selv vært i en lignende situasjon og er det forsåvidt forsatt, selv om det går bedre nå. Om du ikke vil snakke med venner om det, er det en god ide å ringe til en hjelpetelefon hvor du er anonym og kan si alt du har innvendig og mere til. Det har jeg gjort selv mange ganger og det er godt bare å ha noen som lytter og kanskje kommer med noen råd og oppmuntringer:)
Jeg har lyst til å si noe som kan hjelpe, men det er egentlig ganske vanskelig, for jeg vet ikke hva det skal være. Jeg vet selv hvor mørkt det kan bli og i ensomheten er det lett å tenke at ingen vil savne deg, ingen bryr seg og det som verre er. Men aldri mist håpet på at ting kan bli bedre , du fortjener et godt liv og det er folk som bryr seg, selv om du kanskje ikke tror eller føler det. Inne på denne siden er vi mange som er i samme båt og det er det viktig å tenke på og huske! Jeg er nå glad alle dere er her, hvis ikke hadde jeg vært her helt alene. Stå på:)
Til forsiden