Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Engstelig personlighetsforstyrrelse.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Engstelig personlighetsforstyrrelse.

feb 14 2017 - 18:54
Hei.

Hvor skal man begynne? Reg bruker nå i dag.

Er i en avsluttende runde med NAV og psykolog. Fikk diagnosen i dag. Har selv helt mot sosial angst, men kan forstå litt mer hvorfor det sitter så dypt nå.

Er vel strengt tatt litt lettet og redd nå som personlighetsforstyrrelse har kommet med diagnosen.

Lurer vel strengt tatt på hvordan dere andre opplever.hverdagen. Behandling som har hjulpet. Som f.eks gruppeterapi.

Holder selv hus i Midt-Norge. Mann midt i tredve årene.

Kom gjerne med spørsmål/svar.
Avatar

Hei.

feb 20 2017 - 01:36
Har selv hatt denne diagnosen i lott over to år, har kun gått i poliklinisk behandling for den diagnosen men har også vært innlagt og fokuser på den type problematikk sammen med mye mer. Men på grunn av fannen problematik også så går det svært sakte men sikkert fremover. Fått tilbud om gruppeterapi men takket nei da jeg endelig hadde kranglet meg til en behandler som faktisk funket for meg og ville ikke risikere å miste det.
Jeg er 22år og har dårlig funksjon i hverdagen med unnvikende og engstelige trekk som i perioder tar helt styringen over meg.
Avatar

Hei!

des 17 2017 - 02:39
Har noen av dere vært i noe langvarige forhold? Jeg antar at kjæresten min har diagnosen. Hvordan opplever dere relasjonene deres? Jeg er veldig lei meg for at kjæresten min har trukket seg unna følelsemessig. Kan det være en vei tilbake?
Til forsiden