Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En såkalt venn gir meg blandet signaler:/

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En såkalt venn gir meg blandet signaler:/

aug 17 2022 - 16:04
Vi blir kjent i september 2021 og ble fort gode venner, og hun starter selvfølgelig med å være ærlig med meg om hvor hun skal i fritiden noe jeg settet pris på for jeg liker folk som er ærlige og jeg fortalte til vedkommende at jeg har vært ensom i flere år pluss at jeg opplevde mobbing i barne og ungdomsskolen og selvfølgelig tok hun meg med åpne armer med å si at hun ville invitere meg i Halloween, bursdager og støtte meg hvis jeg havner i ubehagelige situasjoner dette sa hun når vi bare kjente hverandre i bare 1 mnd. Hun var seg selv den tiden hun var åpen og inkluderende, følte jeg da. I rundt januar 2022 så begynner hun å lyve om hvor hun skulle etter skolen, ja vi går på samme skole men IKKE samme klasse eller linje. I januar 2022 så skjedde det en gang at hun kommenterte hun at det var pinlig at jeg sa hei til en jeg kjente, februar 2022 løy hun også om hvor hun skulle og sa at jeg burde skaffe meg flere venner (ikke gode venner som jeg kan ha deeptalks med, men vanlige venner) vedkommende visste veldig godt om at jeg kan være nervøs til nye mennesker og hun sa at jeg kan ta tiden jeg trengte med å bli kjent når vi kjente hverandre i 2 mnd og i februar 2022 pusher hun min grense og begynte da å pushe min grense ved å si det og en gang i mars var hun kald mot meg også i mars løy hun om hvor hun skulle og dette er da jeg begynner å ignore henne i 2/3 mnd. Hun tolker at jeg er sur på henne, i juni i år så snakket jeg med henne og sa at jeg ikke var sur men ukomfortabel og hun innrømmet at hun har hengt nærmeste venner i fritiden, hun sier også at hun har så vidt hun sier at hun ikke mener å unngå meg selvom hun har nærmeste venner hun kaller sine nærmeste venner for gode venner istedet for bestevenner til og med hun har sagt til folk jeg kjenner at vi er gode venner når signalene var blandet.
Tiden vi var gode venner, samtidig hun ga blandet signaler så sa hun at jeg kunne alltid snakke med henne i dårlige dager og hun sa det også når alt var godt mellom oss. Det er ikke rart at jeg blir usikker. Hun og jeg gikk på samme skole og fortsatt går på samme skole etter sommeren, vi begge er 17 år (vi er født i 2005). Hun skal alltid late som alt er godt mellom oss og når jeg er med folk så begynner hun å hilse og si alt er godt når signalene er blandet
Til forsiden