Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En klump inni meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En klump inni meg

des 31 2009 - 12:29
Jeg er en jente på 28 som sliter en del om dagen. Jeg har vel egentlig slit siden jeg var 15/16 år.
Her jeg sitter, sitter jeg med en klump i bryste som kommer titt og annen. Er vanskelig å sette ord på hva klumpen er men det er en frykt. Jeg er fryktelig redd for å bli såra, jeg er redd for å bli leie meg, redd for at andre ikke skal like meg, redd for at jeg gjør ting galt, redd for at jeg ikke vil få det slik jeg tenker det i hode mitt.
Tidligere så har jeg hatt spiseforstyrrelse som gjorde at disse tankene ble litt borte, jeg har også vært avhengi av å ringe spådamer for å få fred på denne følelsen/klumpen inni meg. Og jeg kan til tider få helt abstinenser når jeg kjenner denne klumpen. Det er helt forferdelig, og den ødleger fryktelig mye for meg også. Det hender jeg ikke tar så kloke valg og prøver å kontrolere andre.
Jeg har ei venninne som jobber på avrusning og hun fortalte meg at hun kjenner igjen tankene jeg har, så det må være noen der ute som også sliter med det samme. Jeg ønsker så sterkt å få den klumpen bort! For jeg er så lei av å ha det slik og at det ødelegger så mye for meg.
Jeg går til psykolog men ikke så ofte som jeg burde gjøre. Er der noen andre som sliter med det samme som jeg kan snakke med?
Avatar

Re: En klump inni meg

april 7 2010 - 09:24
Hei!
Vil du gå til psykolog oftere da? Eller finne en hobby som gjør deg glad?
Jeg fikk akkuratt disse rådene å tenkte; faen så klisjee råd, blæh.
Men det hjalp å bytte studier og jobb, og gå til psykologen min oftere, samt å være åpen om det jeg føler.
Lykke til :)
Til forsiden