Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eksplosivt sinne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eksplosivt sinne

jan 28 2020 - 18:19
Jeg sliter med å tilpasse meg nytt bosted, og traumene har blitt for vanskelige å håndtere, minner om en tapt tid på universitetet også. Jeg gråt ukontrollert i tre dager, og i morges følte jeg at jeg kunne ha myrdet noen. Det er forsovet ikke noe nytt, for andres redsel for at jeg skal skade dem eller andre har brakt meg til legevakten og med politiet tett i nærheten under en ambulanseutrykning.

Jeg får av og til høre at folk med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse er farlige, og årlig begås det drap av psykisk syke. Jeg er redd dette blir meg, at jeg blir en del av den statistikken. Likevel har den profesjonelle og medisinske hjelpen jeg har fått til nå gjort mer skade, og den føyer seg inn i rekken av traumatiske opplevelser og minner.
Avatar

.

feb 6 2020 - 05:03
Vet du hvor sinne ditt kommer fra? Mener ikke at du skal fortelle det her hvis du ikke vil, bare lurer :) Jeg har veldig mye sinne i meg, dette har vært der fra ung alder. Men har hovedsakelig ikke hvert et stort problem utad, da høfligheten og flauheten har tatt overhånd, men så fort jeg har vært aleine har dette kommet hardt ut. Jeg er slik fortsatt, men har begynt å forstå noen ting mer eller mindre, og lettere for å ha kontroll over disse tingene. Men har en vei å gå igjen, er fortsatt en del som ligger å koker...

Sender styrketanker til deg!
Til forsiden