Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekskjæresten min ble sammen med..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekskjæresten min ble sammen med..

des 14 2020 - 10:52
For en mnd siden tok jeg kontakt med ei jeg gjerne vil ta opp kontakten med. Jeg måtte gå gjennom ekskjæresten min for å få kontakt-info og han sa ingenting mer. Hun er ekskjæresten til bestevennen hans og vi traff hverandre for 2 år siden. Hun hjalp meg da det ble slutt og tok kontakt da det ble slutt med han hun var sammen med. Jeg syntes det var vanskelig å ha kontakt da hun, han og eksen er fra samme sted. Han, eksen og jeg har gått på fhs sammen. Hun er noen år yngre. Forholdet mitt med min eks er litt rotete, vi var sammen for 5-6 år siden og hadde en sommerflørt den sommeren som resulterte i et vondt og vanskelig brudd. Hun støttet meg. Nå tok jeg mot til meg og gikk til kilden: eksen, som ga meg nummeret hennes uten å si noe mer annet en at han syntes det var koselig at jeg ville ta kontakt med henne og at har ikke hadde snakket med henne siden april. Jeg fikk sjokk da jeg fikk vite at de hadde vært kjærester, bodd sammen og flyttet fra tettstedet til den byen jeg bor i og, har bodd her en stund!! Jeg vet ikke hva annet jeg skal si enn whaaaaaat!! Men nå har jeg tatt kontakt. Min reaksjon var at dette var komplisert. For komplisert. Jeg kjenner meg kjempe irritert på han jeg har vært sammen med. Såret. Klaustrofobisk. Litt redd på gata for å bli gjenkjent eller for å ha blitt sett uten å ane det. Hvem vet hva han har sagt. Hvem vet hvilke meldinger og styr jeg har sendt. Jeg kjenner at jeg har lyst til å rope aaaaaargh! Komplisert multiplisert. Kan jeg være venner med eksens eks som er eksen til hans venn som var en stor utro-slask. Hun er kul men sikkert preget. Og min ambivalens når det gjelder kontakt gjør det mer slitsomt for oss enn det som er sunt og bra. Men jeg har åpnet pandoras eske. Esk-e*
Avatar

Re: Ekskjæresten min ble sammen med..

des 14 2020 - 19:28
Jeg bor i by de kommer fra et lite tettsted. Nå bor de visst her og jeg vet ikke hvor lenge og hvor hen og hva jeg skal gjøre med informasjonen. Historikken er merkelig og et finnes andre fisk, definitivt! Men nå lurer jeg _veldig_ på hvor de er hen og om jeg kommer til å støte på dem på gata. Vet ikke hvordan jeg ville reagert. Synes også synd på henne. Og at det er ubehagelig.
Til forsiden