Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

"Du får meg aldri til å komme!"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

"Du får meg aldri til å komme!"

okt 1 2019 - 22:47
Hei,

jeg har en kjæreste som for litt siden sa at jeg aldri fikk han til å komme med hånda eller munnen, og at han alltid fikk meg til å komme med fingring. Det ble sagt på en veldig dårlig måte og ikke i en åpen samtale om sexlivet vårt, så jeg ble veldig lei meg og syns det var nedlatende måte å snakke om sexlivet vårt på da jeg trodde det egentlig var veldig bra. Han kommer alltid ved samleie, og grunnen til at han fingrer meg er jo fordi jeg ikke kommer av penetrering. Er det greit å da bare rope ut at jeg aldri får han til å komme når han kommer inni meg ved penetrering, og at han skal sammenligne det at han fingrer meg med at jeg ikke gjør noe for han?
Avatar

Re: "Du får meg aldri til å komme!"

okt 2 2019 - 20:24
Ja, dette er ikke noen bra måte å si ifra på.

Når det er sagt har jeg også forståelse for han. Det er noe annet når dama bruker hånd eller munn. Og det er en god ting å veksle med. Munn og hånd kan skape mer spenning og pirring. Og selv tenker jeg og at alt er en del av et fullstendig sexliv. Og mannen opplever gjerne at noe mangler uten dette.

Men som sagt, han kunne absolutt funnet en bedre måte å snakke med deg det på. Og tatt evt stilling til dine motforestillinger mot å gjøre dette. Det er jo mange jenter som ikke liker å bruke munn f.eks. kanskje mye pga dårlig erfaring med menn som styrer prosessen mer enn dama er komfortabel med.

Lykke til :)
Til forsiden