Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dom, soning og sekundær straff

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dom, soning og sekundær straff

des 10 2022 - 19:46
Hei.

Jeg er dømt for besittelse av overgrepsmateriale som omfatter barn.

I forbindelse med dette, ble alt allment kjent i nærmiljøet mitt, og det aller meste av relasjoner har dødd vekk i ettertid

Livet mitt nå består av alkohol og anger, men jeg lurte bare på om det er noen likesinnede som meg der ute? Lurer på om det hadde vært godt å snakke med noen likesinnede, uten at det skal dreie seg om fetisj eller annet om ulovlig materiale.
Avatar

Re: Dom, soning og sekundær straff

jan 8 2023 - 20:18
Hei igjen.

Jeg beklager at dette har skjedd mot deg, og jeg støtter overhodet ikke de som begår fysiske overgrep mot barn, det finnes "faktisk" grenser for meg også.

Jeg føler selv at jeg ikke sitter og bader i selmedlidenhet, og at de reaksjonene som har dukket opp mot meg er forsåvidt rettferdige, om noe ekstreme. Min siste erfaring var å prøve å dra ut på den lokale pi puben første juledag, med det som resultat at jeg ble truet med vold av flere forskjellige mennesker før jeg valgte å dra hjem. Men jeg kan fortsatt til en viss grad forstå de.

Min eksistens om dagen er ganske flat og kjedelig, og jeg jobber hardt for å motvirke det å leve livet flytende i ei flake, men per nå så er det ikke så mye annet jeg har lyst til.

Jeg har tatt kontakt, og vært under behandling hos spesialpoliklinisk enhet (Det finnes hjelp/ En ny kurs) på Gaustad, men de mente at mine problemer per nå primært ligger innunder psykisk helse, og ikke så mye bruk av overgrepsmateriale, så den er nå midlertidig avsluttet.

Igjen, jeg beklager for det som har skjedd med deg, og de ringvirkninger dette har hatt for livet ditt! Håper du klarer deg som best du kan med de forutsetningene du har!
Avatar

Re: Dom, soning og sekundær straff

feb 12 2023 - 15:11
Hei igjen. Jeg hadde en litt dårlig dag i går sånn at jeg ble paranoid, og da følte jeg at jeg kanskje var litt vel kritisk i enkelte innlegg her inne sånn at jeg slettet de unna. Det er jo litt vanskelig å vite når jeg er for hard i kritikken min, og i går følte jeg tydeligvis for å moderere meg selv.

Du får legge ut et nytt innlegg om du ønsker å prate mer, så kommer sikkert jeg eller noen andre til å svare deg på det også.
Til forsiden