Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dødt sexliv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dødt sexliv

juli 6 2021 - 11:47
For å starte tråden med min egen situasjon:

Vi er et par som har vært sammen i kanskje 8 år.
Før hadde vi bra sexliv. De siste årene sjeldnere og sjeldnere. Nå har vi ikke hatt sex i hele 2021 og vi er nå i Juli.

Vi har ikke barn, noe som jeg ser «trender» når det gjelder slike problemer diskutert på nett. Vi har det egentlig veldig bra - som jeg forstår.

Jeg har forsøkt å ta det opp men blir avvist hver gang. Hvis jeg prøver meg er det alltid en unnskyldning. Det er visst «hun» som er problemet. Hvordan kan man plutselig bli aseksuell? Er det mulig?

Dette begynner å gå meg på nervene løs. Vi har nå kjøpt et hus sammen, for samholdet er ekstremt godt bortsett fra sex. Skal jeg finne meg i et samboerskap og kjæresteforhold uten sex? Jeg ønsker ikke akkurat trenge meg på heller?

De gangene det virker som hun forstår med så beklager hun seg at hun har vært så rar uten videre forklaring. Hun lover hun skal skjerpe seg, men dagen etter går som aldri noe har skjedd!

Jeg har prøvd å være direkte og forklare min frustrasjon, jeg har prøvd å gi henne tid uten mas, men da blir det bare glemt!

Har noen andre lignende erfaringer og tips om ting jeg kan gjøre for å løse opp denne floka?
Avatar

Re: Dødt sexliv

mars 5 2022 - 18:39
jeg og min kjæreste er i samme situasjon, vi har vært sammen i 7 år, han har vel mer eller mindre gitt opp å prøve etter lang tid med at jeg ikke har lyst.
jeg skjønner ikke helt hva det er men for min del har vi vært så lenge uten at det er blitt en vane og blir nesten kleint og ta insj.
Til forsiden