Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dating, jeg føler tilknytning så fort!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dating, jeg føler tilknytning så fort!

feb 28 2019 - 12:13
Hei! Jeg er en oppegående person, og har datet mange i mitt liv. Problemet er de gangene jeg treffer noen jeg virkelig liker, da knytter jeg meg så veldig til dem!

Nå dater jeg en person, vi møttes i november via felles fritidsinteresse. Det gikk strålende i begynnelsen, og han var veldig ivrig. Jeg trodde jeg kunne føle meg trygg, og begynte å knytte meg til vedkommende.

Så plutselig dabbet det av, uten at jeg helt vet hvorfor. Vi hadde en lang samtale om det, som jeg ikke ble så klok på, og nå står jeg i et slags ingenmannsland. Vi har det fortsatt hyggelig sammen, men møtes sjeldnere og snakker sjeldnere.

Problemet er jo at jeg går i en slags krise-beredskap, hvor jeg forventer det verste bak enhver sving. Jeg begynner å tolke meldinger, blikk, berøring. Begynner å sammenlikne med hvordan det var de første ukene. Så kopler jeg situasjonen opp til så mange andre personer jeg har datet, hvor det har gått dårlig og de har mistet interessen. Da blir jeg jo selvfølgelig enda reddere.

Når jeg har det på denne måten, så stjeler disse tankene all energien min, og jeg mister lysten på alt jeg egentlig synes er gøy. Så selv om situasjonen gir meg masse rom for å gjøre hva jeg selv vil, så vil jeg plutselig ingenting. Fordi jeg har latt denne personen få uproposjonalt stor plass i livet mitt, mtp at han har vært i livet mitt relativt kort.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil, men jeg kjenner igjen mitt eget mønster, og håper kanskje at noen kan hjelpe meg å bryte det? Jeg har mange gode venner, god familie, mange interesser, er flink til å sette ord på følelser, og livet smiler jo sånn egentlig. Jeg klarer bare ikke å fokusere på det.
Til forsiden