Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dagens krangel, hvem har rett?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dagens krangel, hvem har rett?

juli 11 2010 - 23:22
Jeg er gift med en mann som samler på ting. Det er så mange ting nå her at soverommet er helt fullt, kjelleren er er helt full, helt opp til taket. Stua har jeg greid, med mye strev å holde ok, samt gangen, kjøkkenet og badet. Men alle vegger har sitt møbel, eller pynte sak.

Han har sagt at han ønsker flere planter. Jeg sier at vi ikke har plass til fler planter. Han går likevell og får tak i en ny og stor plante. Som nå står i veien.

Jeg føler da han tråkker på meg og min mening. Er det feil av meg? Prøvde å snakke med ham om dette, endte med at Han mente det var likt med om jeg kjøper en ekstra duk eller pute. Da må jeg eventuelt slutte med det også.

Dette med duk og pute er fra en gammel krangel, hvor han prøvde å bestemme over hva jeg kjøper, for å spare penger. Nå kjøper jeg sjeldent noe og da synes jeg det blir kontrollerende å nekte meg noen duker.. dette ga han seg på da, men bruker nå som et morarument.

Han han rett, eller jeg? Blir helt forvirret noen ganger..
:S

Avatar

Re: Dagens krangel, hvem har rett?

juli 12 2010 - 13:59
Hei

Det hørtes ikke så hyggelig ut å ha huset nesten fyllt opp av ting...og at det er du som må streve for å holde det ok. Det virker på meg som det handler mer om samlemani mer enn om hvem som har rett eller feil i en krangel...Jeg har vokst opp med en mor som samler på ting, og jeg var mange ganger flau fordi det var rotete hjemme. Jeg strevet også en del for å rydde som barn. Jeg vet ikke om dere har barn, men i så fall er det verdt å tenke på hva de praktiske omgivelsene gjør med dem også. Kanskje er det på tide å ta opp utfordringen på et dypere plan enn bare en diskusjon om En plante? Dere skal jo trives i huset begge to....Håper dere finner ut av det!
Til forsiden