Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlige relasjoner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlige relasjoner

juli 26 2018 - 04:11
Hei!

Er det flere som sliter med sine nære relasjoner? Enten fordi man føler at man ikke fortjener noe godt som gode vennskap og kjærester, eller fordi man velger dem som ikke er bra for seg, de som ikke respekterer deg og som man ikke kan stole på. Jeg har tenkt mye på dette i det siste, og jeg tror at jeg velger den kjærligheten, og de vennskapene jeg tror jeg fortjener, noe som ikke tilsvarer noe bra. Uansett så lurer jeg på om noen har erfaringer med hvordan man ska klare å komme seg ut av dette destruktive mønsteret? Har prøvd å elske meg selv mer, verdsette meg selv, men kommer liksom ingen vei. Mulig det har blitt små forbedringer, men fortsatt tiltrekker jeg meg dårlige mennesker.
Når det kommer til mannfolk har jeg vært naiv altfor mange ganger. Jeg tenker jo at de ser på meg som noe mer, noe mer verdifullt, men neida jeg er ikke noe kjærestemateriale. Er jeg ikke verd å elske? Jeg har mange bra egenskaper, så hvorfor tiltrekker jeg meg da bare idiotiske folk? Innerst inne føler jeg meg ganske ensom, men har vent meg til tanken på at jeg i grunn er helt alene, men det er fælt å ha det sånn. Går liksom og venter på å møte de rette folka, en plass der jeg passer inn. Men om jeg ikke tiltrekker meg det, så kanskje er det noe jeg kan gjøre selv? Føler jo at jeg prøver, men så er det jo denne sosiale angsten og dårlige selvbildet som hindrer meg en del. Setter stor pris på alle svar og erfaringer som deles.
Til forsiden