Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlig forhold?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlig forhold?

des 30 2017 - 17:14
Har en del problemer jeg ikke snakker med noen om. Føler meg alene med tankene. Har vært sammen med samme fyr i rundt tre år nå, sett bort i fra at vi slår opp og blir sammen igjen ofte, og det siste året har jeg følt meg mer alene enn noen sinne. Hver gang jeg tar opp et problem jeg har, skal han toppe det, eller si at han har det verre. Aldri noen empati. Har derfor ikke delt så mye, men prøvde litt i dag. Virker bare som om han syns jeg er irriterende, skjønner egentlig ikke hvorfor vi er sammen. Burde jeg bare slå opp? Jeg er jo glad i han, og vet han har sitt eget å slite med, men vi snakker ikke sammen om noe seriøst, og om vi gjør, så er det alltid om han. Han har nettopp begynt i ny jobb også, og er ofte ute med folk jeg ikke kjenner, han ber meg heller aldri bli med.
Avatar

Feil personlighet

jan 8 2018 - 22:48
Spør deg selv om du er en person som er snill, omtenksom, lytter til andre, redd for å trakke folk på tærne, hjelper andre fremfor deg selv, og prøver å gjøre verden til en bedre plass osv. Hvis du kjenner deg mye igjen i dette, kan det være at du er i lag med en narrsisistisk personlighetstype og de tiltrekkes av personer som deg. Desverre får du ikke det du vil ha tilbake fra dem, rett og slett fordi det ikke ligger for dem å gi det du trenger. Det er ikke noe gale med dem, men søker du empati vil jeg råde deg å søke etter noen andre som er interisert å vite mer om deg og som ikke alltid vrir samtalen til seg selv. Håper dette kunne være til hjelp!
Til forsiden