Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlig forhold.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlig forhold.

mars 10 2011 - 17:57
Jeg har meget dårlig kontakt med min bror, vi er ikke på talefot.Slengte forbannelser på hverandre. Han bor i et annet land. Vi er helt to forskjellige personer og er uenig i det meste, særlig politisk. Har ikke snakket face to face på 10 år. Hva skal jeg gjøre? Årene går og vi er ingen ungdommer lengre. Dette er bare trist.
Avatar

Re: Dårlig forhold.

mars 10 2011 - 20:45
Kanskje dere kunne prøve å prate litt hyggelig med hverandre på feks facebook, mobil eller andre ting.. Bare sånn for å begynne med noe bra ;)
Hvis ikke dette går greit er det kanskje ikke så lurt å "svare igjen" på det han eventuelt sier/skriver til deg.

Dere burde kanskje planlegge en gang at dere skal møtes , for noen dager eller noe. Prøve å prate sammen, uten å krangle..Hvis dette ikke går kan dere jo senere møtes igjen etter noen timer eller minutter, og prate om krangelen. Og at dere burde bli voksne når det gjelder deres forhold.

Kanskje dere skulle tatt noen dager når dere har "ferie" eller noe, at dere møtes enten i Norge, eller i det landet han bor i. Så kan dere feks bestille noen timer hos terapeut, som kan hjelpe dere med forholdet deres.. Man skal jo egentlig gå til dette fast i over lang tid da.. Men siden dere bor så langt borte fra hverandre, blir det vel litt vanskelig.. Så dere skulle tatt så mange dager som mulig, og ta noen slike timer.. Prate litt sammen, å prøve å komme overens.. Kanskje dere burde pratet litt om hva dere har opplevd i livet, i så lang tid som dere har vært fra hverandre.. Tror disse "ideene" mine kan være lure å i det minste tenke litt på.. Men hvis det ikke går, så må jeg egentlig bare si lykke til, og håper dere klarer å løse deres forhold.

Håper dere får kontakten igjen, og til slutt kan stoppe med all kranglinen osv ;)
LYKKE TIL! :)
Avatar

Re: Dårlig forhold.

mars 10 2011 - 21:04
Takker for svar. Han bor på Fillipinene så vi treffes veldig sjelden. Jeg har ikke sett han siden 2002. Han vil ikke ha kontakt med meg, er utrolig forbanna. Han har blokkert meg på Facebook, så det er problemer. Vi kranglet om alt sist vi var på facebook, så har han ringt til kona mi og slengt dritt. Han er veldig egoistisk og kritiserer meg for alt. Politisk er vi veldig langt fra hverandre, han er på venstresida og er veldig naiv. Han driker mye og er misunnelig på meg som har greid å slutte . (2004) Jeg sliter veldig psykisk og dette gjør det ikke bedre.
Avatar

Re: Dårlig forhold.

mars 10 2011 - 21:35
Leit å høre om at han bor såpass langt vekke, og at han ikke vil kontakte deg..
Det virker som han er veldig sjalu på deg ja.

Men er det noen spesielle grunner til at han er sur på deg og ikke vil ha kontakt?? Eller er det bare av rein sjalusi og egoisme?

Håper du en dag får kontakt med broren din.. Har desverre ikke råd til deg, for er ikke i situasjoenen selv, så får vel bare krysse fingrene for deg og håpe det beste for deg ;)
Til forsiden