Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bør jeg gå fra han nå eller senere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bør jeg gå fra han nå eller senere?

okt 27 2021 - 19:34
Jeg trenger «råd» og tips fra andre. Jeg vil hvertfall veldig gjerne høre andres synspunkter rundt dette.

Jeg har aldri hatt en stor drøm om et bryllup osv, egentlig ikke tenkt sånn veldig over det. Har alltid visst at jeg ikke ønsker barn, så det har alltid vært det første tema når jeg har datet.
For noen år siden så møtte jeg en fyr jeg er hodestups forelsket i. Har seriøst aldri møtt et så bra menneske før. Har heller aldri blitt så bra behandlet av noen tidligere, vi har nå vært sammen en del år men det er en ting som begynner å plage meg.
Siden jeg aldri har følt på denne type kjærlighet så har jeg aldri innsett hvor mye jeg faktisk ønsker å gifte meg. (Har overhode ikke et ønsket om et storslått bryllup, min stil er mer simpelt og moro)
Uansett, min kjære vil ikke gifte seg fordi han sier at det har han gjort en gang før og ser ikke poenget med å gjøre det igjen.

Så lenge jeg ikke tenker på det, er alt fint. Dette er den personen jeg vil være sammen med resten av livet, det er det ingen tvil om.

Men jeg tror at på et tidspunkt så kommer jeg til å ville gå fordi jeg ønsker å oppleve et ekteskap før jeg dør.
Føler jeg står i et lite personlig helvete. For ja jeg elsker denne personen, og jeg vil være med han. Men jeg har et behov han ikke vil fylle. Og jeg er redd forholdet vårt blir «bortkastet» i det lange løp.

Spørsmålet mitt er, bør jeg gå nå?
Eller bør jeg bli i håp om at jeg endrer mening og plutselig ikke ønsker et ekteskap?

Ps: det er et ekteskap jeg ønsker, ikke selve bryllupet!
Avatar

Re: Bør jeg gå fra han nå eller senere?

okt 28 2021 - 00:06
Kan bare si meg 100% enig med BoblaUFO her! Men hvorfor er dette så viktig for deg?
Avatar

Hei!:)

okt 28 2021 - 01:21
Jeg er enig med de andre i at du kommer til å angre hvis du går fra han fordi han ikke vil gifte seg med deg. Å gifte seg er bare en kontrakt og et selskap. Det er overhodet ingen garanti for at dere vil holde sammen resten av livet bare for at du har et papir på at dere har lovt hverandre det en gang. Det å velge å fortsette å være sammen hver dag er det som betyr noe. Noe annet ville det vært hvis du ønsket deg sterkt å få barn og han ikke, da kan jeg forstå at du ville valgt å bryte ut av forholdet. Livserfaring vil vise deg at dette er en bagatell i våre dager.
Avatar

Re: Bør jeg gå fra han nå eller senere?

okt 31 2021 - 18:29
Hva er det med ett ekteskap som er så viktig for deg? Har du virkelig tenkt gjennom det?
Som andre her skriver så er ett ekteskap i dag kun en formalitet, lever dere sammen og elsker hverandre hva betyr vel så det papiret med att dere er gift istedet for samboere?
Avatar

Den arbeidsløse barista

nov 6 2021 - 16:11
Hva er negativt med å påpeke fakta?
Til forsiden