Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bør jeg avslutte forholdet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bør jeg avslutte forholdet?

sep 17 2018 - 15:31
Hei.
Jeg brukte lang tid fra jeg møtte denne gutten til vi ble sammen, han viste seg å være en intelligent gutt, med sterke meninger og flotte mål med livet. Jeg ble interessert i han og syntes han var annerledes enn andre jeg hadde møtt før og virket til å være en gentleman.
Han driver med aktiv styrketrening og konkurrerer innenfor fitness.
Jeg skulle også stille dette året og tenkte at det var flott å finne en med lik interesse.
Ble advart fra flere hold å ikke bli sammen med en fitness gutt, men han her skilte seg ut på en positiv måte.
Han var ikke så opptatt av eksponering og se på meg syndromet.

Han har vært en god kjæreste, men han har også klart å såre meg flere ganger. Spesielt har dette sammenheng med alkohol, da blir han ofte veldig rar. Spesielt når han er ute med gutta, så er det som om han glemmer meg. Gir totalt F og gidder ikke svare meg. En gang så la han ut et fitnessbilde av seg selv og tok bort navnet mitt fra profilen sin, da ble jeg kjempe lei meg når jeg så dette. Prøvde å ringe han og han gadd ikke svare meg. Endte meg at jeg gråt hele natten og dumpet han dagen etter..


Så ordnet vi opp, han lovte å ikke gjøre sånt mot meg igjen. Så fant jeg noen litt flørtete meldinger mellom han og ei venninne på telefonen hans. De har alltid snakket sånn sammen, ga uttrykk for at det ikke var ok. Han slettet henne og de har ikke mer kontakt. Jeg gråt hele denne dagen og var kjempe såret. ( jeg visste om hun venninnen og vet at hun har skrevet sånn med en annen kompis av han også). Og det har ikke skjedd noe der heller og de har kjent hverandre i 5-6 år. Dette satte veldig sport hos meg og ga meg litt ekstra tillitsproblemer.

Nå er vi kommet til et punkt der begge er ferdige med å konkurrere, jeg ønsker å flytte sammen. Vi bor ca 40 min unna hverandre, han i en litt større by enn meg, Han var i starten når jeg luftet dette veldig positiv til dette og så på muligheter for å finne et sted sammen med meg som var midt i mellom. Vi begynte å kikke sammen og snakket om områder som ganget begge. Plutselig ombestemte han seg og vil ikke flytte. Han sier det er på grunn av økonomiske aspekter og ikke meg, fordi han eier leilighet. Han sier han ikke ønsker å flytte fordi da må han bytte jobb, mister nærhet til venner og fordi da får han ikke trent på yndligsgymmet sitt 5 ganger i uken. Det stedet vi har snakket om er ca 25 minutter unna hans hjemsted og 25 minutter unna mitt.. Så jeg forsøker å finne løsninger for at han skal få beholde jobben sin, samtidig som jeg slipper å bruke en formue på å komme meg til og fra jobb, da jeg er avhengig av bil og må igjennom samtlige bommer for å komme meg til hans hjemsted kontra der jeg bor idag.


Vi har møttes ofte i helger og jeg bodde hos han en periode som gikk kjempe fint, vi kranglet lite og hverdagen gikk sin gang. Derfor vet jeg at vi fungerer mye bedre sammen under samme tak enn i et små distanse forhold der det ofte blir mange misforståelser. Han ønsker at jeg skal flytte til han, noe jeg syntes er vanskelig da jeg må forlate nettverk og familie. Så vi står med problemet at ingen av oss er veldig gira på å flytte veldig langt vekk fra hjemstedet?

Likevel opplever jeg at han ofte blir stille og ikke svarer når jeg tar opp ting med han og legger følelsene mine på bordet. Føler jeg ofte må gjenta spørsmålet og dra ord litt ut av han, eller så ender det opp i at jeg blir sint over at han ikke svarer meg .
Opplever at han er veldig frem og tilbake i hva han sier og mener. Han virker veldig egosentrisk og kroppsfiksert, jeg også er kroppsfiksert, men har et mer balansert syn enn han. Han er veldig opptatt av sine rutiner, samtidig opplever jeg at han strider imot det han selv sier. Plutselig drar på fest som han sier han ikke skal på, at han spiser junk flere ganger i uken, han virker kjempe forvirret over livet sitt. Alt i alt lurer jeg på om han er veldig usikker på innsiden, men utav mot andre skal han eksponere en selvsikkerhet iform av en veldig trent kropp.

Vi har lite sex om dagen, ofte jeg som kommer til han hvis vi skal kose. Sånn var det ikke tidligere. Trekker jeg meg mer tilbake så blir han engstelig og redd for å miste meg og gir mye efford. Så alt i alt skjønner jeg ingenting. Plutselig en dag snakker han om baby og sånne ting, til i det andre sekund sier at han ikke kommer til å være klar for dette om mange år. Så snakker han om at han skal konkurrere flere ganger og at han skal hvertfall trene 5-6 ganger i uken + leve etter diett for det digger han.

Jeg er kjempe glad i denne fyren og jeg ser jo virkelig for meg en fremtid med han.
Alt i alt, er han en av de beste menneskene jeg har møtt på tross av at han har driti seg ut noen ganger. Han er en god samtale partner, han er nok veldig konfliktsky. Han virker på mange måter umoden og prøver å finne seg selv. Han sier han føler seg tilfreds i forholdet og har lite å klage på, jeg derimot ser det som at vi har en del å jobbe med.
Problemet er bare at jeg merker at jeg blir veldig usikker av alt det her, det gnager jo på meg. Føler jeg gir og gir, og han får og får. Jeg føler meg litt siten av å gi så mye uten å føle å få så mye resultat eller komme meg fremover.

Noen som har noen råd/tips eller lignende erfaringer?

Dette ble et laaaangt innlegg, håper noen kan svare meg på dette.
Avatar

Re: Bør jeg avslutte forholdet?

sep 17 2018 - 21:33
Dere må snakke bedre sammen for å finne mer ut av hvor dere er og hvor dere vil.
Til forsiden