Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Blir gal i hodet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Blir gal i hodet

okt 27 2017 - 17:54
Har kjæreste som jeg har vært sammen med i snart et år. Første gang vi skulle ligge sammen sa han at han hadde herpes. Jeg ga faen i at han hadde herpes fordi jeg likte han så godt og tenkte ikke så mye over det. Jeg ble selvsagt smittet.
Jeg har hele tiden hatt en følelse av at han har hatt mange sexual partnere tidligere, fordi han snakker mye om sex, sexleketøy og at han i tillegg har herpes. Jeg har problemer med sjalusi og redselen for å bli forlatt, fordi dette har skjedd så mange ganger tidligere. I dag fant jeg et ark der han hadde skrevet opp alle(?) han hadde ligget med, som var over 50 stk. Jeg kjente jeg ble kvalm og hadde lyst å konfrontere han med det, men vil ikke skape dårlig stemning. Jeg vet at fortid er fortid og at det ikke er noe jeg eller han kan gjøre med. Men tanken på at han har behov for sex når vi er borte fra hverandre, at han går bak ryggen min, at han ville forlate meg fordi han ikke fikk nok sex eller at jeg er god nok gjør meg kvalm og redd. Når jeg nå har sett denne listen så øker bare redselen enda mer. Som sagt, jeg sliter med sjalusi noe jeg prøver å skjule. Jeg lager egne scenarioer oppi hodet og manupulerer megselv til å tro at de er så godt som sanne, så får jeg angst og gråter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å takle følelsene og tankene mine. For en mnd siden sa han at han elsker meg, jeg sa det tilbake. Jeg elsker han, men er fortsatt hele tiden bekymret og engster meg mye, om jeg kan stole på han, om han går bak ryggen min uten at jeg vet det, at han plutselig finner seg en annen. Jeg trenger råd og noen å snakke med.
Avatar

Re: Blir gal i hodet

okt 27 2017 - 20:37
Hei! Først og fremst så er det så godt å lese at du skjønner du har problemer. At det er hos deg det ligger. Det er et stort skritt på veien til å løse problemer. Bra! Hva tenker du er årsaken til at du har slike tanker og følelser? Og hva er det som trigger det?

Mest vanlige med oss mennesker er at vi er så usikre på,oss selv. Og det går gjerne utover andre som ikke har noe med det å gjøre. Og det skaper konflikter. For oss selv og i forholdet til andre. Det er ikke noe godt å ha det sånn.

Når det gjelder herpes så er det faktisk ganske vanlig. Nesten 80-90% av befolkningen har det. Det kan også ligge latent i kroppen i mange år før det bryter ut og har ingenting med antall sexpartnere å gjøre. Kondom beskytter, men ikke fullt ut. Når man har utbrudd burde man avstå helt fra sex. Noen har mange utbrudd, andre har få eller ingen. Medisiner kan holde det i sjakk. Men smittsomt er det. Har man herpes på leppa og utfører oralsex så kan det også smitte over til å bli herpes i underlivet. Samme med kyssing.
Til forsiden