Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bagatell eller?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bagatell eller?

des 13 2017 - 06:35
En nær venn har sendt litt ufine meldinger i det siste. Du er dom har han skrevet også har han sendt en volds moji / stikker av en mann som slår med knytta neve. Syns det er ekkelt. Han har prøvd å matche meg med en dame fra hans land No har eg blokkert ho på nettet. Tror det er årsaken. Treffer han på butikken i blant da er han helt normal. Men syns de meldingene var ekle. Kan eg stole på han. Vet ikkje om eg tørr omgås han mer. Er det eg som over reagerer eller? Hva ville dere gjort??
Avatar

Re: Bagatell eller?

des 13 2017 - 13:04
Det kommer i utgangspunktet an på hvordan dynamikk/vennskapsforhold dere har, siden det forteller litt om hvordan han egentlig kan ha ment det. (Om det f.eks. bare var ment som en vennskapelig "filleristing", i et forsøk på å "verbalt banke litt vett" inn i hodet på kompisen sin - al av: "Idiiiot, hvorfor hooka du ikke opp med hun, hun er jo drit bra.") Hvis meldingene hans ikke kan tolkes på en slik kompis-måte, og det i tillegg er gjentatte, nedsettende og "voldelige" meldinger, så virker han i så fall som en litt aggressiv og overreagerende fyr - og er med andre ord ikke en sunn person å være venn med. Men disse tingene vet du best selv, siden det er du som kjenner han.
Til forsiden