Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Anti sosial

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Anti sosial

mars 4 2019 - 17:34
Flere som er det?
Avatar

Re: Anti sosial

mars 5 2019 - 01:41
Ola36Oslo: Jeg liker hvert fall at du eier det. Du er i det minste ærlig med deg selv om hva du virkelig føler.

Og vi lever i en ekstremt tøff verden hvor det er lett å hate mennesker (siden mennesker kan være utrolig irrasjonelle og jævlige mot hverandre), så det er fullt forståelig at man kan ende opp som menneskehater. Livet har virkelig testet meg også på dette, men jeg har heldigvis alltid beholdt den grunnleggende altruismen/menneskekjærligheten min.
Avatar

Ola36Oslo

mars 5 2019 - 01:56
Jeg har vanskelig for å tro at absolutt alle mennesker du har møtt har behandlet deg dårlig, selv om jeg skjønner at det kan føles sånn. Du har helt sikkert vært borti folk som ikke har vært ok å forholde seg til, som forståelig nok kan sette sine spor, men jeg tror det generelt handler mye om ens eget perspektiv også; hvordan man velger å se på ting.

Som når man er fylt av negativitet, så er det lett å gjenkjenne hovedsaklig det negative i situasjoner, fremfor det nøytrale eller positive, fordi man ser seg blind på det man forventer å se mest av, noe jeg vet av egen erfaring fra perioder med krevende depresjon hvor det er lett å miste troa på at det vil komme noe godt min vei. Med andre ord har forventningen om negative opplevelser lett for å bli en selvoppfyllende profeti.

Det er naturlig å ville isolere seg når ting føles overveldende, og det er greit å ta pauser i blant, men det er noen former for varig isolasjon som ikke gjør stort annet enn å bremse ens egen vekst og hindre en fra å se alle de uoppdagede mulighetene som kan lede til en mer givende tilværelse.

Ingen av oss som kommer fullstendig utenom utfordrende opplevelser i møte med verden, men jeg har full tro på at vi kan lære å forholde oss til det på en måte hvor vi ikke lar det prege oss fullstendig; at vi i stedet anerkjenner smerten og øver oss på å legge den bak oss, så den ikke stjeler så mye av livskrafta vår at vi ikke orker å ta nye sjanser.
Avatar

Gummihjertet

mars 5 2019 - 13:05
Du skriver det jeg tenker. Takk!
Avatar

Paprika

mars 5 2019 - 14:42
:)))
Avatar

Ola

mars 5 2019 - 19:00
Du virker veldig agro. Og siden du ikke bryr deg om at folk lider eller dør vil jeg tippe du har litt lite empati også.
Får du snakket med noen om disse plagene dine? Det må jo være ganske vondt å leve livet med en slik synsvinkel?
Avatar

Ola

mars 7 2019 - 00:31
Du kan like gjerne fjerne deg fra forumet hvis du ikke gidder å behandle de andre brukerne med respekt. Når du først velger å delta i kommentarfeltet, så kan du ikke bli brydd over å få velmenende respons.

Det var ikke engang du som sto for overskriften, men det er du som bestemmer at det kun er folk som har det akkurat like råttent som deg som får lov til å si noe?! Du har virkelig ikke skjønt hvordan denne siden fungerer.

Og du snakker om at andre behandler seg som søppel, samtidig som du gjør akkurat det samme. Det er helt tydelig at det er holdninga di som er problemet, og ikke alle andre.

Avatar

Re: Anti sosial

mars 8 2019 - 10:03
Hvorfor krangler dere alle jeg bare ville høre om det var flere som har trekt seg unna folk av div grunner.Syntes alle svar og diskusjonen var god jeg og veldi ærlig å ekte uansett hva som måtte menes.

Avatar

pssssst

mars 23 2019 - 14:38
nils kjær sa: som deltaker er man alles bytte

og lord byron sa: helvete; det er andre mennesker

behøver jeg å si mer?
Til forsiden