Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for å innlede forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for å innlede forhold

nov 1 2021 - 20:13
Hei, er det noen i forumet som har erfaringer med å ha angst eller frykt når et forhold er i ferd med å bli seriøst?
Eg er i ferd med etablere et forhold til ei jente som har det sånn. Etter å ha blitt bedre og bedre kjent, begynte ting å bli seriøst. Vil nesten si at vi var blitt kjærester. Så plutselig stenger ho meg totalt ute. Null kontakt på flere uker. Hadde nesten gitt opp at det skulle bli meg meg og denne flotte jenta eg likte så godt, og hadde fått varme følelser for. Så begynte kontakten sakte men sikkert å ta seg opp igjen. Nå virket det som at hun hadde det mye bedre, og vi var på veg inn i et forhold igjen.
Men nå, bare dager etter vi lå å koste oss som to nyforelsket, har hun stengt meg ute igjen. Helt uten forvarsel.
Sitter liksom helt fortvilet tilbake å aner ikkje kva eg skal gjøre videre. Tror hun rett og slett får angst og panikk når ting blir seriøst, og klarer rett og slett ikkje å ha kontakt med meg.
Er det noen som har tips til kva eg bør gjøre videre? Noe eg kan gjøre for at ho skal føle seg bedre og føle seg trygg på meg?

Har jo prøvd å lese litt om dette, men ikkje mange klare svar å få. Men tid og tålmodighet er nøkkelord har eg skjønt. Og det skal eg prøve å gi ho.

Men vil veldig gjerne høre fra andre som har lignende erfaringer eller kanskje sliter med dette selv.
Til forsiden