Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene igjen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene igjen

sep 22 2018 - 09:57
Her sitter jeg alene igjen etter et nylig brudd med kjæresten min.

Litt om meg. Mann 31, fast jobb, leilighet, har gode venner og familie. Utad har jeg fått høre at jeg er sjarmerende, positiv og morsom. Jeg har datet en del, og møtt mange kule jenter. Men kjenner at denne forelskesfølelsen og kjærligheten lar vente på seg.

Det jeg egentlig lurer på om det er flere i samme situasjon som meg som har noen tips og råd. Kanskje en haug menn med forpliktelsesangst:p

Vi hadde det i og for seg hyggelig når vi var sammen, lo sammen, men jeg klarte aldri å utvikle de rette følelsene. Det endte opp med at jeg holdt litt avstand, svarte kort og var usikker. Hun hadde selvfølgelig behov for stabilitet og forutsigbarhet. Etter en samtale ble det altså slutt. Jeg var forsåvidt enig og tenkte det var bedre at jeg prøvde å være en god venn enn en dårlig kjæreste. Jeg tar meg selv i å lete etter feil ved personen. Det er ikke noe gøy å gå rundt og føle seg som en drittsekk. Det var ikke noe dramatisk brudd.

Jeg har vært singel lenge og bærer preg av det. Jeg liker stabilitet og forutsigbarhet, samtidig som jeg føler jeg alltid er på "søken" etter noe og liker spenning og frihet. Sånn sett faller jeg mellom to stoler. Jeg er livredd for å føle meg "fanget" og være i feil forhold med barn, forpliktelser og alt som hører med.

Jeg skulle ønske at jeg slapp å være så mye usikker i relasjoner og at ting fløt mer naturlig. Hvordan vet en at det er den rette personen? En god start er sikkert at en ikke stiller spørsmål og skriver i forum.

Jeg tenker ihvertfall at jeg skal jobbe med med selv fremover og bli den beste utgaven av meg selv. Mye mer kan jeg ikke gjøre.

Æsj, forhold og relasjoner er ikke enkelt.

Takk for meg.
Avatar

Re: Alene igjen

sep 22 2018 - 11:59
- "Det jeg egentlig lurer på om det er flere i samme situasjon som meg som har noen tips og råd. Kanskje en haug menn med forpliktelsesangst:p"

Hvis problemet hadde vært rein forpliktelsesangst, så hadde det ikke påvirket hvorvidt du blir forelsket eller ikke; det hadde bare påvirket hvorvidt du engster deg for å forplikte deg.- "Hvordan vet en at det er den rette personen? En god start er sikkert at en ikke stiller spørsmål og skriver i forum."

Nemlig :) Når du virkelig møter på DIN type jente, så veit du det. Det slår deg litt ut.

Men det kan hende at du har utviklet en ugunstig høy kresenhet, slik at "ingen jenter er bra nok" uansett hvor pene de er og uansett hvor god kjemi du har med de. (Kresenhet er selvfølgelig bra, men for mye kresenhet fører til unødvendig misnøye/utilfredshet, som du sikkert vet.) Jeg antar at dette er tilfellet siden du sier at du har datet en del, og dermed bør ha møtt på en del forskjellige type jenter. (Med mindre du kun har datet jenter som du bare tok til takke med da, og ikke datet de jentene som du egentlig ønsket å date. For da er i så fall løsningen åpenbart at du må date de jentene som du egentlig helst vil ha.)
Avatar

Re: Alene igjen

sep 24 2018 - 19:08
Takk for svar, gresshoppe.

Det er godt mulig du har noen poeng. Jeg skulle ønske det ikke var så vanskelig og at jeg ikke gikk rundt usikker;)

Jeg vet ikke om jeg er i overkant kresen. Jeg bare venter på noen følelser som ikke dukker opp.

Jeg er forøvrig skeptisk til å "settle" med at noe er greit nok og at livet blir kjedelig og preget av rutine.

Jeg er forøvrig ikke feilfri selv, og er nok ikke så enkel å være sammen med som jeg kanskje trodde i utg. punktet.
Til forsiden