Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene

juli 31 2008 - 11:21
jeg er litt lei meg fo det som skjedde for 4 dager siden lørdag natt til søndag var jeg i byen uten å spørre faren min var med fettern min og skulle be i mosken kom kom hjem klokken 6 om mornigen også sov jeg. etter på sa jeg til faren min at jeg ikke vil til mosken jeg orker ikke dra dit men til slutt jeg dro med egen vilje. på vei hjem kjøpte han kebab til meg jeg spiste ikke den .og nå han snakker ikke med meg..og jeg snakker ikke med han må..kan noen fortelle meg hva jeg skal gjøre?.. :(
Avatar

Re: Alene

aug 6 2008 - 08:31
Ikke godt det du opplever og å gi noe svar er ikke helt lett, men likevel vil jeg si deg noe du vet selv, at der komuikasjonen hakker, der blir det vanskelig. Og det er jo det du opplever nå, din far snakker ikke til deg. Jeg tror kanskje du bare må gi ham tid så vil han nok bli sitt jeg igjen når sårheten er litt leget. Det kan være godt for deg å ta dette opp med ham når tiden er moden om at du blir så såret når dere ikke kan komunisere. Han er helt sikkert meget glad i deg, ellers ville han ikke reagert. Han er såret, men det går over. Det kan være en positiv ting at dette skjer selv om det nå er vondt - neste gang du får kjangs så ta opp med ham at dette ikke har vært godt for deg. Han vil deg vel helt sikkert, og det vil nok du og med ham. La sårene leges så blir det bedre. Vet ikke om du fikk noe utav dette, men håper det.
Til forsiden