Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Aldri hatt kjæreste, det gjør at jeg føler meg unormal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Aldri hatt kjæreste, det gjør at jeg føler meg unormal

des 17 2017 - 21:49
Jeg er en mann på 25 år, snart halvveis til 26, som aldri har hatt en kjæreste. Det virker som om de aller fleste på min alder har vært borti et forhold minst en gang i løpet av livet og at det er en ekstremt lav prosentandel jeg er den del av. Egentlig burde det ikke ha så mye å si, men det får meg til å føle meg unormal. og det er et område i livet hvor jeg føler meg så totalt mislykket.

For mange mennesker jeg omgås med virker det som det mest naturlige i hele verden. Alle har studielån, alle har vært i syden med familien, og alle har hatt en kjæreste. Det er liksom bare slik, og er man singel noen år så dukker det plutselig opp en ny en tilsynelatende ut av det blå.

Nå vet jeg at dette ikke er realiteten, men det er slik det tilsynelatende ser ut for meg. Det har nok logiske forklaringer, og jeg vet at jeg ikke burde ha en kjæreste kun for å ha en kjæreste. Jeg har alltid hatt problemer med sosiale realsjoner og hele oppveksten min har jeg egentlig vært et sosialt utskudd rett og slett på grunn av at jeg har manglet sosiale atenner. I studietiden gikk det bedre og jeg var ute og festet, rotet og hadde sex, men aldri noe mer enn det. Jeg har fått høre at jeg ser bra ut og får mye matcher på tinder osv. Men alt er bare overfladisk, venneskapene mine er overfladisk. Jeg føler jeg føler jeg ikke klarer å engasjere meg i andre mennesker, og kan vel ikke forvente at andre skal engasjere seg i mitt liv heller.
Avatar

Samme erfaring

des 17 2017 - 22:23
Du er ikke alene å føle deg unormal på denne fronten. Jeg har ikke hatt noen kjæreste på 20 år da.. Hatt en 2-3 kortvarige forhold før det men alle gikk til he......
Føler at mye av dette skyldes meg da at de trakk seg unna. Har bare en god venn og 2 andre som jeg omgås innimellom.
Har ikke hatt besøk hos meg på over 9 år. Selv ikke slekta kommer innom så en føler seg veldig utafor, dum, rar, håpløs og fortvilet.
For 2 mnd siden fikk jeg en diagnose som sier jeg har unnvikende (engstelig) personlighetsforstyrrelse. I alle fall greit å vite hva det er jeg sliter med og nok har gjort de i over 47 år
Har ikke sosiale antenner jeg heller. Veldig forsiktig overfor folk og liker ikke forsamlinger med mye folk kjente eller ukjente spiller ingen rolle.Sist 17. mai valgte jeg heller å sitte alene å brenne bår ved et vann enn å feire sammen med alle de andre.
Å være der det er mye folk koster meg så vanvittig mye krefter at jeg holder meg langt unna. Virker som folk viker unna meg om de har mulighet til det. Føler at det er en negativ utstråling i en stor omkrets rundt meg.
Alle de "normale"folka har jo familie, barn og barnebarn etter hvert, så jeg føler meg veeeeeldig utafor det meste av tida.
Avatar

Re: Aldri hatt kjæreste, det gjør at jeg føler meg unormal

des 24 2017 - 21:21
Har det på samme måten. 33 og singel bortsett fra et kortvarig forhold når jeg var 19.
Alltid slitt med å i det hele tatt prate med jenter, selv om de åpenbart har vist interesse.
Nettop fått stilt diagnose (sosial angst) som forklarer en hel del.
Håper jeg klarer være ærlig om det neste gang sjansen byr seg og at noen forstår.
Avatar

Re: Aldri hatt kjæreste, det gjør at jeg føler meg unormal

des 30 2017 - 14:57
Har du vært forelsket før da?
Til forsiden