Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Æ Gjør Folk Forbainna

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Æ Gjør Folk Forbainna

mai 21 2019 - 22:10
når æ har mine dårlige dager,så greie æ overhodet ikke å ta kontakt med folk, og avtaler vi har gjort går i vasken, og folk blir pesse forbainna, og tar ikke tlf , eller bare går taus forbi mæ på gata når æ prøve å få sagt ka som har skjedd.. det gjør mæ frustrert. kun mine gode venna som forstår mæ, og vet kordan æ har det, og kordan æ e når æ sjuk. må æ stå frem i avisa førr å få forståelse ? kanskje bare gje fan i dæm som ikke forstår mæ ?
Avatar

Re: Æ Gjør Folk Forbainna

mai 21 2019 - 23:29
Du kan prøve å forklare via sms i stedet? Det høres ut som en overdrivelse fra deres side å ignorere deg fullstendig, selv om det er forståelig at de føler en viss skuffelse over at avtalen brytes uten forvarsel, men uforutsette ting kan jo skje. Du kan eventuelt nevne det når du lager nye avtaler med noen, at du ikke kan garantere at du er i form til å gjennomføre eller gi beskjed hvis du ender opp med en dårlig psykisk helse-dag.
Avatar

Re: Æ Gjør Folk Forbainna

mai 21 2019 - 23:52
heia ! får prøve det, men skriver ikke frem og tebake med folk. æ vil enten ringe eller face to face.
Avatar

Re: Æ Gjør Folk Forbainna

mai 22 2019 - 02:00
Vel, du må prøve å nå frem på den mest tilgjengelige måten hvis du vil få frem budskapet. Du trenger ikke engang legge ut i detalj om hva grunnen er, men du kan skrive at du har vært ute av stand til å følge opp avtalen pga. personlige problemer, og at du foretrekker å forklare det litt nærmere over telefon eller ansikt til ansikt, hvis det er noe de er interessert i.
Avatar

Re: Æ Gjør Folk Forbainna

mai 22 2019 - 09:06
ja ok. ska gjøre det :)
Avatar

Re: Æ Gjør Folk Forbainna

mai 22 2019 - 19:44
;)
Til forsiden