Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

wish you were here

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

wish you were here

mars 18 2019 - 21:47
i dag hadde du vår mor blitt 85 år. jeg savner deg. det føles ikke som om det er 3,5 år siden du forlot oss. jeg skulle ønske du aldri ble syk! for dine siste år var deg ikke verdig. og jeg skulle ønske du fortsatt var her. til tross for din sykdom. savner å gi deg en klem. ja jeg savner deg så mye elskede mor!!!
Avatar

Re: wish you were here

mars 18 2019 - 22:53
Så godt å høre at du har et så godt morsminne! Sånt blir en glad av å høre.
Avatar

Hei!

mars 19 2019 - 20:38
Sender deg en klem og tenker på deg.Det var sterke ord og mye kjærlighet til din mor.
Avatar

takk!!!

mars 19 2019 - 23:06
takk mrsfreak1983 og akershusøst. ja jeg savner min mor. min kjærlighet er sterk. det går ikke en dag uten jeg tenker på henne. skulle ønske hun fortsatt var her. jeg skulle likt å klemme henne. igjen og igjen. men dessverre: hun var ikke bare god. jeg har mange vonde minner. mye aggresjon knyttet til henne. men èn ting visste jeg: hun var glad i meg. på sin måte liksom. hun var ikke feilfri. det klarer jeg ofte å tilgi henne. for hun var kun ett menneske. og ligger det ikke i menneskets natur å være ufullstendig?
Avatar

Hei!

mars 20 2019 - 00:41
Ingen er perfekte.Jeg er helt sikker på at hun var glad i deg på sin måte!
Avatar

mrsfreak1983

mars 20 2019 - 16:15
takk.. ja utifra at jeg anser henne kun som ett menneske så konkluderer jeg med at hun gjorde så godt hun kunne generelt sett.. så kan jeg velge liksom om jeg skal tenke på henne i ettertid med bitterhet eller ikke.. jeg velger å huske henne på en positiv måte.. selv om det samtidig selvsagt gjør savnet sterkere <3
Til forsiden