Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

savner deg darling

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

savner deg darling

mai 11 2019 - 19:47
9.mai ville du blitt 49 år
men 16.april i fjor forlot du meg
du hoppet ut av vinduet
og tilbake står jeg
med så mange spørsmål
jeg forbanner meg selv
for ikke å ha vært der for deg
og jeg forbanner deg
for å ha forlatt meg
du rev mitt hjerte ut darling :(
Avatar

Re: savner deg darling

mai 11 2019 - 20:00
Vet ikke helt hva jeg kan si her, men jeg sender deg en kjempe stor klem! Og hvis du trenger det så er det bare å sende en mld, jeg er her hvis du trenger en prat eller bare for å lette hjertet!
Avatar

Hei Alien

mai 11 2019 - 22:12
Sender deg klemmer og vil si tenker på deg.det er helt klart det river hjerte og man får sjokk men du kan lure på og tenke i åresvis og du kommer ikke til å få svar hvorfor det skjedde.Du må huske darling slik han el hun var før og huske fine ting selv om ingen kan forstå smerten din akkurat din selv om folk har opplevd slike ting.Du er forbannet på deg selv og darling du har lov å føle sinnet overfor personen uten å ha skyldsfølelse for du føler deg forlatt.Du har lov å være sint.jeg vil bare fortelle deg at det du er gjennom er helt forferdelig som mange ikke kan forestille seg hvordan det er for deg siden dette skjedde i fjor så det jeg vil si til deg masse klemmer fra meg og masse fine tanker og prat med omgivelser og folk rundt ikke bær på dette helt alene.
Avatar

takk!!!

mai 12 2019 - 21:38
ja takk begge to
dere lyser opp mørket ;)
Til forsiden