Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

noe på skolen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

noe på skolen

aug 1 2017 - 23:45
Rett før sommerferien fikk hele skolen vite at en i 9ende hadde sovnet stille inn, jeg angrer meg for at jeg ikke fikk sagt så mye med han å jeg er fortsatt i veldig veldig stor sorg, jeg får så vidt spist, sovet osv pga uansett hva jeg gjør så må jeg finne ut av hva som skjedde, hvordan det skjedde. Jeg har hatt pusteproblemer osv. Nå følte jeg for å skrive her pga har vært deprimert å er fortsatt i stor sorg å har holdt på å tatt livet av meg selv. Jeg orker egentlig ikke å leve mer men har gitt livet 1 sjanse til...
Avatar

Re: noe på skolen

aug 6 2017 - 18:31
Det blir sikkert lettere når du kommer på skolen og får snakke med klassekameratene dine. Da får du snakket med dem om han/hun og kanskje du kan ta å snakke med helsesøster om det du synes er vanskelig. Det hjelper å snakke med en voksen om det du syns er vanskelig.
Sorg tar tid men etterhvert blir det enklere. Skrik og få ut det du hold inne. En dag blir det lettere.
Klem til deg <3
Til forsiden