Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hva gjør jeg nå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hva gjør jeg nå?

juli 22 2019 - 00:46
jeg har bodd hos mormor og morfar siden jeg var 3 år gammel, da de tok meg inn og behandlet meg som sitt eget barn, når min mor ikke kunne ta hånd om meg. han har vært som en far for meg og lært meg alt jeg kan, han var også som en bestevenn for meg, siden vi alltid fant på noe gøy og kunne snakke om alt og ingenting.

I desember 2018 så mistet jeg min morfar, jeg var der da han døde så jeg fikk sagt farvel, men jeg sørget ikke over det, jeg tok det som det var og tenkte at det var like greit siden han hadde vært syk lenge (kreft) så det var godt å se han få ro.

I ettertid har det at han har gått bort vært vanskelig å takle, spesielt med det forholdet han og jeg hadde, jeg har fortsatt mobilnummeret hans og jeg ønsker å kunne ringe han hver dag for å snakke med han, men han er jo ikke her.. så hva gjør jeg nå? Det finnes ingen som kan erstatte han, så vis noen har noen tips og råd til hva jeg kan gjøre for å få det lettere så tas det mot med takk :)
Avatar

Re: hva gjør jeg nå?

juli 22 2019 - 01:15
Hei@rubikscube92!

Så fantastisk flott at du fikk oppleve et slikt sterkt og godt forhold med din morfar. Vi mennesker takler savnet etter de personene vi var glad i forskjellig - tiden er vel strengt tatt den eneste faktoren som gjør hverdagen enklere.

Jeg synes at du kan ta en prat med morfaren din når du for eksempel ligger i sengen og skal sove. Ha en samtale og fortell han hvor mye du savner han og fortell om hva du bedriver tiden din med.

God sommer!
Til forsiden