Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

gamle og syke foreldre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

gamle og syke foreldre

des 12 2015 - 15:56
Begge foreldrene mine har blitt syke. Faren min har kroniske smerter etter en operasjon og moren hadde et innfarkt for to dager siden. Det ser ut som hun klarer seg, men jeg er redd hun får det på nytt.
Problemet er at jeg nesten ikke har kontakt med andre enn dem. Pga psykiske problemer er jeg trygdet og har ikke noe kontaktnett. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre den dagen de takker for seg. De er begge rundt 70, så den dagen må jo komme til slutt. Selv er jeg tidlig i 40-årene, ugift og har ingen barn.
Jeg har en bror, men han reiser en del, og jeg har måttet takle mora mitt sitt innfarkt helt alene.
Jeg har aldri hatt noe seriøst forhold til en partner i mitt liv, så jeg vet ikke om jeg er i stand til å "finne noen" på den måten heller. Jeg er redd jeg kommer til å miste meg selv den dagen foreldrene dør, simpelthen fordi så lite av mitt gamle liv vil leve videre.
Til forsiden