Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vold i nære relasjoner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vold i nære relasjoner

sep 7 2015 - 11:12
Kjære alle som er inne og leser på dette forumet. Jeg er på jakt etter en plass der jeg kan få dele mine erfaringer rundt temaet vold i nære relasjoner. Jeg har selv levd i ett forhold med både fysisk og psykisk vold i mange år, men er nå ute av det og på vei oppover og inn i det nye livet, og det gir meg så mye glede! Jeg er så takknemlig for endelig å være fri igjen.

Derfor ønsker jeg å dele av mine erfaringer for å hjelpe de som er i ett slkt forhold, eller kjenner noen som er det. Kanskje er det noen i nærmeste familie? Det er ikke lett å være pårørende i slike tilfeller for man er så redd for å gjøre ting verre, og man vet ikke helt HVA man kan gjøre. Jeg er her for å si at du KAN gjøre noe! Disse kvinnene (eller mennene. Det er noen av dem også selv om de fleste er kvinner) har store problemer med å gjøre det selv. Det er faktisk nesten helt umulig. De trenger noen rundt seg som bryr seg i mer enn bare ord, men i handling.

Litt av mine opplevelser og tanker rundt det som har vært kan du finne på www.mittlivjulie.wordpress.com

Kom gjerne med tilbakemeldinger eller spørsmål, så svarer jeg mer enn gjerne.

Hilsen til alle
fra meg
Avatar

God ressurs å ha!

sep 7 2015 - 12:26
Hei, jeg synes du er så utrolig tøff som ser på deg selv som en ressurs for andre som har opplevd det samme som deg. Da har du virkelig jobbet med deg selv. Må si det er respekt. Håper du får hjulpet noen. Heier på deg =)
Klem
Avatar

Takk!

sep 10 2015 - 23:02
Så hyggelig av deg å si det. Jo, jeg håper virkelig å kunne være til hjelp.... Vi får se hva tiden bringer. Liker nicknamet ditt forresten. Livsglede er akkurat det jeg selv har kjent mest på det siste året :)

Varm hilsen fra meg
Avatar

Venninne i voldsforhold

aug 16 2018 - 19:58
Hei. Fant ditt innlegg, ser dog at det er veldig gammelt. Jeg håper likevel på svar. Jeg har en venninne som har vært i et forhold med en mann som mishandlet henne både psykisk og fysisk. Hun bor langt unna meg. De har offisielt gjort det slutt, slik at familien hennes ikke skal vite at dette fortsatt pågår. Likevel er hun sammen med denne mannen i all hemmelighet og volden fortsetter. Vi er flere av venninner som er klar over problemet. Hver gang vi prøver å hjelpe henne ut av dette tar hun avstand. Jeg føler at jeg sitter med et ansvar hver gang hun er alene med han og det er en risiko for at denne gangen så blir hun alvorlig skadet, i aller verste fall, drept. Hun er fullstendig manipulert til å tro at han er den eneste i verden som er glad i henne.

De andre som vet om det har gitt opp å skulle gjøre noe. I rådløsheten fortalte jeg noe av det som foregår til søsteren, som ikke var overrasket i det hele tatt. Det virket som hun hadde skjønt alt for lenge siden. Nå har jeg så dårlig samvittighet av å ha brutt tilliten at det knyter seg i magen min. Har jeg virkelig tråkket skikkelig på tærne hennes nå, selvom jeg gjorde det fordi jeg er glad i henne?
Til forsiden