Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ungdom med depresjon angst selvmordstanker og anorexi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ungdom med depresjon angst selvmordstanker og anorexi

mai 5 2018 - 07:27
En enslig foreldres bekymring på, om man slår til !
Til sommerferien er det 2 år siden det hele begynte, trodde det bare var begynnende tenårings løsrivelse, det er nå endt i behandling av atypisk anorexi, depresjon, angst, et par kjent selvmordsforsøk, og selvskading som man ikke vil/får behandle det er tys tys, jeg/vi kan ikke spørre inn til det nå.
Ungdommen er nå kommet hjem fra 2. akuttinnleggelse grundet selvmordstanker som ble sagt høyt. denne gang dog kun en uke da vekten gikk ned. 1.gang vartede innleggelsen en måned der gikk U. 2 kg ned først der hørte man på at der også var tale om anorexi dette ble jeg ikke hørt på den 1. uke da innleggelsen var grundet selvmordsfare.
Jeg føler mig splittet på behandlingen jeg får ikke konfrontere ungdommen hjemme med fastholdelse, men det får de gjøre på akuttavdelingen?????? situasjonene er lik hjemme som på behandlingsstedet
Den ene fastholdelse var på grunnlag av U forsøkte at kvele sig sjøl med hendene, dette er fysisk umulig så hvorfor fastholdelse ??? har fått brev om tilfellet om jeg ville klage, skal jeg det ? ville de klage om jeg hadde fastholdt U hjemme og ungdommen fortalte om det til behandlerne i samme situasjon.
Mange tanker går gjennom hodet hver dag. Jeg er så sliten da der aldri er tid til oppladning, for ungdommen skal være under oppsyn 24/7 og det er fysisk umulig for en person.
Jeg har nå besluttet mig for at bruke 2 timer hver anden dag hvor jeg tar en ridetur for mig sjølv og lader ungdommen være alene, men vil jeg blive belastet for det om ungdommen tar sitt liv i det jeg ikke er hjemme ???
Avatar

Re: Ungdom med depresjon angst selvmordstanker og anorexi

mai 23 2018 - 11:19
Uff..Tøft .:(Kansje er det fordi hvis du fastholder dit eget barn selvom det er fare for liv o helse..kan komplisere relasjonen føllelsemmesig mellom dere ..og kan skape og uforutsigbare reaksjoner fra en deprimert ungdom ..som sinne,agresivitet..Det er vanskelig å svare og forstå..men når de fastholder må de sikkert skrive avikk og dokumentere for å vurdere hippigheten og vurdere andre tiltak ?Det må vare en vanskelig situasjon for alle ..og du er nærmest.Men har fu tenkt hva er orsaken til alt dette(mobbing,kjærlighetssorg,passer ikke inn i vennekrets...,har hun vart seksuelt trakassert osv) Fordi hvis man vet litt om orsaken kan man jobbe litt derfra og...Hun slitter sikkert med selvfølelsen og føler seg forvirret og overveldet av masse følelser..Hjelper Kansje å gå i en selvhjelp terapeutisk gruppesamtaler med foreldrer i samme situasjon?Finne noe lyse punkter i tillvarelsen ...Klem og masse lykke til og styrke å stå i det...og håper at etterhvert som hun modner og vokser så blir problemene fortid..:)
Til forsiden