Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uhelbredelig kreft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uhelbredelig kreft

des 5 2022 - 17:14
Har mamma boende hjemme hos meg og familien min. Hun har fått kreft med spredning og har kort forventet levetid igjen. Jeg har gått hjemme å fått pleiepenger for å ta meg av henne nå den siste tiden. Det er så innmari tungt.. Det river i meg å se at hun har det så dårlig… jeg gråter mye. Samtidig har jeg en 1.klassing som skal følges opp. Siste 6 mnd så har jeg mistet meg selv helt. Tar meg kun av de rundt meg. Jeg er sliten, lei og trist.. null energi. I starten savnet jeg å være sosial med kollegaer og venner.. men nå vil jeg helst ikke møte på noen.. den lille fritiden jeg har innimellom bruker jeg på å sove. Bare glemme alt litt..
Avatar

Re: Uhelbredelig kreft

des 5 2022 - 17:25
Alle gode tanker sendes til dere! Dette høres ikke godt ut, for noen av dere. Det er ikke meningen at du skal slite deg ut selv om du har pleiepenger. Hør med legen din om han/hun kan hjelpe deg med å få avlastning, ellers vet sikkert legen hvor du skal spørre.
Avatar

Re: Uhelbredelig kreft

des 5 2022 - 22:43
Så leit å høre. Det virker som en tung situasjon. Helt enig med kommentaren over meg om at du ikke skal stå i dette alene. Jeg kan dessverre ikke så mye om dette temaet selv. Jeg vet at man kan spørre fastlegen om råd, men jeg ville kanskje sendt melding til sidetmedord sin meldingstjeneste også bare for å sjekke om de kunne noe mer om dette. Jeg ville vel trodd at det hadde vært mulig for deg å få avlastning av et eller annet slag. Jeg håper du kan finne noen å lene deg på også. Det er ikke meningen at du skal ha det så vondt som det du har nå. Ønsker deg masse lykke til!
Avatar

Hei

mars 3 2023 - 12:57
Jeg forstår hvordan du har det. Jeg har også en mamma som har kreft å spredning, å ho har hatt kreft I snart 11 år å kreften har blusset opp igjen 2 ganger. Vil du prate så ta gjerne kontakt
Til forsiden