Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tøffe dager..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tøffe dager..

sep 15 2021 - 20:01
Jeg har en samboer som nylig har blitt diagnostisert med depresjon, og startet både medikamentell og samtalebehandling. Jeg har over flere år skjønt at noe har vært galt, men trodde ikke han var deprimert. Han er i bedring og hverdagen vår er svært mye bedre. Men her om dagen ønsket han å være helt ærlig med meg. Han sa da «at jeg nok skjønte» grunnen til at han fikk så raskt hjelp.. Han fortalte at han hadde tenkt til å ta livet sitt ved henging, men at han «våknet» med et rykk slik som man gjør i det man er i ferd med å sovne.
Han sa han ikke tenker slik nå, og at han aldri vil snakke om dette igjen. Det har vekket så mye følelser i meg, jeg vet liksom ikke hvordan jeg skal få det ut. Det er alt i fra at jeg gråter fordi jeg nesten mistet han til at jeg ser han hengende for meg, til å lure på om jeg orker å leve med en som er syk.
Jeg skriver dette mest for å få det ut, men det er kanskje noen som har noen gode råd?
Avatar

Re: Tøffe dager..

okt 10 2021 - 15:44
Jeg har det sånn med min samboer også. I begynnelsen var det grusomt når han fortalte meg at han var på nippet til å gjøre det. Jeg ble deprimert selv av å tenke på hva som kunne skje - i tillegg til at jeg følte meg fanga i forholdet da han var klar på at han ville ta den utveien dersom jeg forlot ham. Dette høres kanskje ille ut, men nå har jeg "vent meg til" at han blir suicidal når han har det vanskelig. Har egentlig ingen gode råd, annet enn å være klar på at ingenting er din skyld, og at du må ta hensyn til deg selv, for det kan det hende at det ikke er noen andre som gjør ... <3
Til forsiden