Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pårørende etter selvmord

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pårørende etter selvmord

juli 14 2017 - 02:00
Hei

For snart et år siden tok min aller beste vennine livet av seg. Hun gikk vekk alt for ung..

Familien valgte å ha lukket begravelse pga reddselen av at mobberne skulle komme i begravelsen og plutselig vise "omtankte" for hun, så ingen av vi som var hennes nermeste fikk tatt et siste farvel.

Jeg har nesten ingen minner i det hele fra tiden etter, og sliter psyksik med tapet etter hun. Jeg har fått tunge depresjoner og angst igjen, og skjønner ikke hvorfor hun gjor det hun gjordr, alt er enda så vondt:( fikk aldri tid til å "sørge" eller tatt et skikkelig "farvel" med hun, noe som har gjort det vanskeligere. Det gjor så vondt at jeg har bare stengt alt av følelser inne for de er for vonde å kjenne på. I hodet mitt så er hun forsatt her rundt meg, klarer ikke la meg selv få innse at hun er borte, at jeg aldri kommer til å få se hun igjen. Det gjør så vondt så vondt så vondt!!

Er det noen andre her som har opplevd noe av det samme så setter jeg pris på svar, om hvordan dere gikk fram for å klare å håndtere tapet etter noen som sto en nær.

Mvh
Avatar

Hei!

juli 30 2017 - 00:23
Jeg har mistet faren min og kan sette meg litt inn i situasjonen din. Selvom jeg fikk tatt farvel og var i begravelsen har jeg slitt med depresjoner og angst og har måtte gå igjennom en sorgprosess

Legg meg gjerne til hvis du trenger å snakke ut!
Til forsiden