Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

PTSD etter seksuelle overgrep

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

PTSD etter seksuelle overgrep

mars 4 2017 - 00:22
Jeg ønsker egentlig å komme i kontakt med andre pårørende av ofre av seksuelle overgrep som i etterkant er blitt diagnostisert med PTSD. Dette er helt ferskt og jeg har enda ikke funnet helt ut hvordan jeg skal håndtere at min eksmann faktisk har gjort disse tingene. Han er tiltalt og saken går for retten om en måned. Diagnosen min datter har fått gjør at svært mye faller på plass i forhold til de utfordringene hun har hatt de siste årene, men jeg føler det er vanskelig å vite hvordan jeg som mamma skal kunne hjelpe henne... Hun er nemlig 16 år og har benyttet sin rett til å "skjerme meg" for detaljene. Føler meg ganske alene med meg selv, og mine ikke helt plasserte følelser, rundt alt som skjer og har skjedd.
Avatar

Hei

mars 26 2017 - 05:48
Jeg er 20 år, har selv blitt voldtatt og fikk diagnosene depresjon og PTSD av en psykolog senere. Bare å sende mld om du vil:)
Avatar

Vær sterk

april 21 2017 - 00:25
Hei!
Jeg er 25 år gammel jente ! Opplevde overgrep av min stefar fra jeg var 5-6 år til 17 år . Har ptds og har gått rettens vei . Kjenner meg igjen med det at jeg ville skjerme min mor. Er også vanlig at hun føler skyld og kanskje du også føler at du kunne gjort mer ,burde ha visst mer. Men det skal verken du eller henne ha vær sterke begge to og ta det gradvis , regner med at hun går til psykolog?
Og jeg har ikke fortalt min mor noen detaljer da jeg rett og slett ikke vil snakke om det med min mor da jeg føler det er veldog sårt og at det ikke vil føre til noe godt. Så la henne bestemme selv om hun vil fortelle ting i detalj til deg ! Ta gjerne kontakt hvis du vil prate!
Til forsiden