Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen med råd til en utslitt mor

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen med råd til en utslitt mor

mars 7 2019 - 10:37
Hei. Har en datter på 24 år som har hatt to selvmordsforsøk. Må faktisk berømme fastlegen og psykiatrien i vår situasjon. Vi ble tatt godt vare på med raske reaksjoner når vi tok kontakt. Jeg og min datter har et veldig tett forhold, og jeg er veldig glad for det. Hun har vært kjempeflink og ting går bedre, heldigvis ♥️
Problemet mitt nå, er at jeg nå etter å ha gått på nåler i mange år føler at nå går jeg på veggen. Mulig fordi jeg nå kan 'slappe litt mer av" jeg er helt tom for energi, dårlig hukommelse, lett irriterende og gråter veldig mye. Har nå fått sykemelding ut uken og føler meg som en taper i forhold til jobben min. Svakt menneske. Har en arbeidsgiver som er forståelsesfull, men føler meg likevel fryktelig dum. Noen flere som har opplevd en smell når ting har begynt å gå bedre? Burde jeg ikke egentlig være full av energi og verdens lykkeligste for at det går bedre med datteren min???

Hilsen fortvilet og skamfull mor
Avatar

Re: Noen med råd til en utslitt mor

mars 7 2019 - 12:34
Jeg kan vel knapt forestille meg hvor tøft og slitsomt du har hatt det, men har samme erfaring som deg ang. at kroppen plutselig "tør" å slappe av etter en slitsom periode, og at den da flater helt ut. Da er det viktig å lytte til kroppen, for du er jo sliten, det er bare det at kroppen din ikke har "turt" å si ifra til deg før nå. Å være mentalt sliten er ikke noe som bare "sitter oppe i hodet", det påvirker kroppen fysisk også. Len deg tilbake nå, så mye som du føler at du kan, og tenk at dette er etterdønninger etter det du har vært igjennom.

Det er ikke et svakhetstegn å bli sliten, det viser bare at du har anstrengt deg mye i det siste. Og å lytte til kroppen er ikke dumt. Det er tvert imot smart, og en investering som du får igjen for senere.

For hva det er verdt, se på toppidrettsutøverne. De driver ikke bare og trener og anstrenger seg, men passer også på å få nok hvile, det er viktig.

Bruk for all del den uken du har til å ta det rolig. Hvis du orker og vil, så få deg litt frisk luft. Eller gjør noe annet du liker.

Jeg kjenner deg jo ikke, men tenker at du er en pliktoppfyllende mor som prøver det beste på alle områder. Det er jo bra, men også slitsomt for deg. Er det noe du gjør i hverdagen som du kunne tatt litt lettere på, bare for en periode? Prøv å tenke at det er et mål i seg selv å "ta det rolig" så langt du kan. Du får alltids muligheten til å "kjøre på" igjen senere, det er jeg sikker på.

Med ønske om god bedring :)
Avatar

Re: Noen med råd til en utslitt mor

mars 15 2019 - 09:24
Tusen tusen takk for tilbakemelding. Det gjør godt bare å få en bekreftelse. Har faktisk latt det meste fyke forbi denne uken, kun gjort det jeg orker, men har pushet meg selv ut på en lang tur med hunden hver dag. Gru/gleder meg til jobb på mandag, men føler meg ihvertfall noe sterkere. Tusen takk igjen for tilbakemelding.
Hilsen utslitt, men håpefull
Avatar

pssssst

april 9 2019 - 23:11
lytt til svalesang
håper ting bedre ;)
Til forsiden