Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Møtt veggen. Psykisk syk sønn og vanskelig arbeidsforhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Møtt veggen. Psykisk syk sønn og vanskelig arbeidsforhold

mars 8 2018 - 15:25
Har rett å slett møtt veggen. Har en sønn som jeg har kjempet for i 2.5 år, som etter mye frem og tilbake i psykiatrien ble tvangsinnlagt. Dette på bakgrunn av rus, isolering, dyp depresjon og psykose og selvmordstanker. Det har og er tøft. Men i tillegg til dette så er jobben min veldig psykisk krevende og nå har jeg ikke mer å gi. Jeg opplever ingen forståelse på min arbeidsplass bare at det er så viktig at jeg er på jobb, jeg er leder og må ta ansvar. Jeg føler meg båre helt tom, gråter bare noen som er hvordan jeg har det. Psykologen min så at nå må jeg begynne å ta ansvar for meg selv og mine behov. Men møter ingen forståelse på jobb. Hva gjør Jeg?
Avatar

Re: Møtt veggen. Psykisk syk sønn og vanskelig arbeidsforhold

mars 8 2018 - 15:55
Jeg har ikke noen direkte råd her til hvordan du skal løse problemene på jobben. Kunne du sykemeldt deg i en periode? Det i seg selv ville kanskje gjort at de andre på sikt forstod at dette er alvorlig.

Uansett er det veldig viktig at du skjermer deg, Ja! Og gir deg god tid og spillerom til å hente deg inn og reflektere over situasjonen.

Psykiatrien har som regel egne program og oppfølging for pårørende. Er dette noe du kunne undersøkt, og evt benyttet deg av?
Avatar

Re: Møtt veggen. Psykisk syk sønn og vanskelig arbeidsforhold

mars 9 2018 - 10:03
Takk for svar. Jeg skal til lege og håper å få en sykemelding. Heldigvis har jeg en forståelsesfull lege som er og har vært fantastisk oppi alt som har skjedd. Ja nå må jeg ta vare på meg selv så ikke jeg havner på rom ved siden av min sønn. Hvilken støtte ville jeg vært Da? Det er mye å reflektere rundt jeg vurderer å skifte jobb eller bli plassert et annet sted. Problemet mitt er at jeg skal være superwoman gjøre alle til Lars og ordne opp. Men nå skal jeg lukke øra(dør arb giver) og ta vare på meg selv og mine behov oppi alt dette.
Avatar

Re: Møtt veggen. Psykisk syk sønn og vanskelig arbeidsforhold

mars 11 2018 - 13:45
Her var det jammen mange skrivefeil. Det skal stå at jeg strever med å gjøre alle til tillags. Og lukke ørene for min arb giver og begynne å ta vare på meg selv og mine behov.
Til forsiden