Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Min mors begravelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Min mors begravelse

nov 15 2021 - 16:44
Nå er det en dag igjen til min kjære mammas begravelse. Det er det mennesket, som har betydd mest i mitt liv. Det var tungt på slutten av livet hennes, for oss barna. Gruer meg så mye for morgendagen. Er redd for at jeg kan miste kontrollen helt i begravelsen. Min bror, og jeg skal være med på syning i forkant. Det kommer til og bli en sterk opplevelse. Men vil ta et siste farvel på den måten. Vet ikke helt, hva jeg vil med dette innlegget. Men føler at man trenger og skrive min tanker rundt denne dagen. Er en godt voksen mann, men det gjør like vondt for oss. Det kommer til og bli en fin begravelse, til den kjære gode mammaen min. Så kan den tunge bearbeider prosess begynne.
Avatar

Re: Min mors begravelse

nov 17 2021 - 21:19
Jeg mistet faren min brått til kreft for noen måneder siden, så skjønner hvordan du har det. Det gjør fryktelig vondt uansett om man er godt voksen eller ikke. Håper du og dine kommer dere gjennom denne forferdelige tiden sammen. Det er viktig å få lufte tankene sine enten med venner eller familie, eller her på denne siden. Håper alt vel for deg og dine, og at dere til slutt vil lære å leve med sorgen
Til forsiden