Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Min kjæreste har Borderline å har skadet seg selv nå

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Min kjæreste har Borderline å har skadet seg selv nå

nov 12 2022 - 00:00
Min kjæreste har skadet seg med vilje.Han sendte meg bilder av sine armer med bandasje å plaster på begge armene.Jeg er temmelig frustrert å vet ikke hva det neste blir.Jeg elsker han av hele mitt liv.Han har ennå ikke kommet i behandling eller terapi men det skal jeg bare jeg får reist til han.Liker ikke å være så redd for han.Flere som har det slik? Vurderer å flytte ilag med han så fort det lar seg gjøre så jeg slipper å være så urolig for han.
Avatar

Re: Min kjæreste har Borderline å har skadet seg selv nå

des 29 2022 - 00:57
Det å utvikle ett forhold til samboere skal ikke gå på redsel for at han skader seg. Husk at for å være der for han så må du være sterk nok selv <3 Elsker du han så husk å ta vare på deg selv også. Det vil han også ønske. Situasjonen hans er vanskelig og du kan støtte han godt på mange måter ved å lære å kjenne kjæresten din og lære han og kjenne seg selv bedre for å heller forebygge at dette skjer. Det er en veldig komplisert situasjon
Til forsiden