Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Min datter vil ikke motta hjelp hva skal vi gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Min datter vil ikke motta hjelp hva skal vi gjøre?

aug 7 2017 - 15:51
Vi får kun høre fra hennes venninder om selvskading,noe vi ikke var klar over.
Avatar

Re: Min datter vil ikke motta hjelp hva skal vi gjøre?

aug 20 2017 - 09:44
Snakk med henne! Si at dere vet im selvskadingen. Har selvskadet en del og mamma foreslo å dekke til arrene og sårene for at det inne skulle trigge til å skade mer. Jeg fikk premie hver uke jeg var skadefri og det har hjulpet mye. Å ha noe å se frem til.

Selvskading er ikke lett, ikke for den det gjelder og de rundt. Å skade seg kan være avhengighet. For å slutte så gjelder det å finne ut noe som kan erstatter. Med hjelp av bup så fant vi alternativer og til slutt så ble det mindre skading. Det er viktig å ikke si, "du får ikke lov til å skade deg eller du må slutte". Mamma ble ikke sint når jeg skadet meg, men det var jeg redd for. For å slutte med selvskading så må noe annet ta plassen, det er ikke bare å slutte helt uten videre men opp og ned går det.
Til forsiden