Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mamma døde brått

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mamma døde brått

mars 26 2017 - 04:16
Hei, Jeg er ei jente på 17, snart 18 år..
I januar i år, mistet jeg personen som betydde mest i livet mitt. Alt var så bra og flott, helt til hun fikk akutt kvalme 1 januar (natt)
Jeg bestemte meg for å sitte våken å passe på henne, for magefølelsen sa meg at noe ikke stemte. 2 januar morgen gikk jeg inn på soverommet for å vekke henne, det var iskaldt, jeg prøvde alt, riste i henne, kjente på henne, hun var kald, klatret bort til vinduet og det var lukket... Kjente igjen, hun var stiv og kaldere enn en iskald vinterdag. Hvorfor ringte jeg ikke før? Hvorfor? Jeg sitter igjen med så mange spørsmål og dårlig samvittighet...
Jeg ser henne ofte når jeg er alene, og hører henne? Føler at jeg er gal, noen som har opplevd det samme?

Jeg har heller ingen familie som støtter og tar kontakt, søskenene mine lever sine egne liv. Så om kveldene svermer tankene i hodet, alt kommer av bekymringer.. Vet ikke hvordan jeg skal takle alt dette alene... Det har gått sånn noenlunde til nå, men nå kommer all sorgen og tankene og tar overhånd.. Jeg føler meg så ensom og alene i verden, spesiellt med egen leilighet, når man hører klokken tikke kl 3 på natten, da vet man liksom at man ikke har noe familie... Livredd for å miste fler til døden..
Avatar

Hei!

mars 30 2017 - 22:20
Jeg er selv jente på 17 år og blir 18 til høsten. Jeg vet jo ikke akkurat hvordan du har det, men jeg vet hvordan det er å miste en forelder så altfor tidlig.
Legg meg gjerne til som venn her inne hvis du vil:)
Avatar

Re: Mamma døde brått

april 8 2017 - 21:24
Hei. Jeg har selv opplevd å finne en av mine næreste død veldig brått. Det var en veldig fæl og traumatisk hendelse som selv i dag er veldig tung og vanskelig. Det er nå 9 måneder siden dette skjedde, og selv om ting er vondt enda så går ting videre. Hvis du vil kan du legge meg til som venn, er ny her inne så har egentlig ikke heilt peiling på alt. Jeg tenkte det kunne vært godt å snakke me noen andre som har erfart lignende og om hvordan ting går videre..
Til forsiden