Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kreft - pårørende J24

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kreft - pårørende J24

okt 11 2018 - 21:16
Hei, jeg er en jente som har det ganske tøft om dagen. Min mor har endetarmskreft, med full spredning til lunger, hjerte og lymfekjertlene i halsen. Legene kan kun gi henne livsforlengende behandling for øyeblikket. Hun går nå på flere forskjellige typer cellegift, og har hatt utallige operasjoner. Nå har min mormor nettopp gått bort med full organsvikt, relatert til kreft og cellegift.
Jeg vet seriøst ikke hva jeg skal gjøre lenger, er livredd hver dag, tenker konstant på at jeg må forberede meg til neste dødsfall, satt i begravelsen til mormor å tenkte at kanskje neste begravelse er min mor sin. Jeg holder på å eksplodere pga tankene, og angsten til det. I tillegg er jeg fulltidsstudent, og jobber ved siden av, og jeg kjenner at jeg møter veggen ganske snart. Selv om jeg og min mor har et fantastisk forhold til hverandre, og hun er veldig flink til å være åpen om sykdommen, så sliter jeg med tanken på at hun er neste. Jeg er konstant sliten, humørsvingninger, klump i både halsen og magen. Vil så gjerne at alle skal ha det bra, og leve normalt, men jeg må vel gjennom denne prøvelsen livet har lagt opp for meg.
Håpet er der, men skuffelsen kommer fortere....
Avatar

Re: Kreft - pårørende J24

okt 11 2018 - 22:46
Hei. Jeg vil bare si at jeg har vært i lignende situasjon selv. Jeg krysser fingrene for deg og mammaen din, kjære deg.

Jeg forstår du er sliten redd og føler du kan miste deg selv og hodet når som helst..
Min historie i korte trekk;
Jeg var 17 år når min snille fine mormor døde av kreft. Jeg var 20 når begge mine foreldre døde av kreft med bare 30 dagers mellomrom. Jeg hadde også to yngre søsken. Alt virket absurd og surrealistisk. Jeg gikk på vdg på den tiden men droppet dessverre ut. - hold ut du! Du bør kjempe for å holde hodet oppe og ryggen rett. Det er verd det. Du kommer deg igjennom dette uansett utfall. - Det kan jeg love deg.

I ettertid tenker jeg også at en veldig god venn gjorde alt bittelitt lettere. Jeg håper virkelig du har en kjæreste eller en god venn og eller gode familierelasjoner.

I dag er jeg 50 år. Jeg har tre ungdommer og en super jobb med gode kollegaer og et helt annet liv. Alt du opplever nå vil fade litt bort med tiden. Det er nok umulig og vanskelig å tro nå, det vet jeg. Ikke vær redd. Du vil kanskje måtte kjenne på savnet av mammaen din i de viktige stundene i livet fremover, men sånn er det for noen av oss.- og det greier du også! Hold ut - det går over og livet blir litt lettere dag for dag.
Avatar

Om dødsfall når mistet nær person mor eller far

april 11 2020 - 12:13
Hei jente jeg som svarer vil bare dele noen med deg er en singel man som bode sammen med foreldere hele livet jo vi vært flyktninger men mener vær alene men jeg var så gla at passer på min foreldere spesielt mora som nå døde på grunn av kreft i dpise rør og blød og nyresvikt vi hadde ganske nær hun virket som mor og far utrolig snill og utrolig flink hun var sterk selvom at jeg viste alle skal en dag går fra dette bærden vi ble skapet fra gjør og tilbake til gjør men bare kropp men Skjetten går i himmelen jo igjen hun hadde 82 Årdal blir nå 83 men døde hun i 25 febreuar mener jeg bare klarte ikke akseptere det men på tanken som Gud tar henne hos seg i himmelen paradise alle morer er slik jeg sier mora di er en angel som var i jorden som alle andre morer .når en person dør hennes organs kropp for men sjeltten sports får en andre form av ny kropp som da aldri blir død helt ny kropp sier når man planter noe først du graver den i Jøran da blir død og etter på kommer frukt eller bær blømster slik at for forskjellig farger og kropp ! Jeg nesten hele tiden går til gravlund setter blømster snakker med henne sikkert hun ser alt jo jeg ikke forberedet meg for å miste mora derfor må man være klar at alle en dag skal gå Gud ikke garantert at alle skal leve til alltid vi er som gjest her da vi må lever riktig mora min hadde masse smerter heller i siste morfin var ikke nok for henne da selvom at vi gikk sykehus for helbredning hadde håp hun blir bra og tilbake men da hun hadde ikke kraft lenger tålte ikke morfin sprøyte og hun gikk til stor søvn etter den injeksjonen men hun hadde ikke smerter hennes Brest går ned og jeg bare tar hennes hånd masdrte hennes for men da visket i hennes ør mora værså snill står våkne på Jesus navn men etter noen sekunder hun dør foran øyene mine var utrolige vanskelig når sprøyte henne morfin de sier svak døze hun tenkte jeg våknet og jeg snakker med henne da jeg fikk ikke den sjansen ,når gjelder kreft da legene gir cellegift til passjent men cellegift ødelegger hele immunsystemet da hvis mulig ikke lar de gjøre det strålebehandling er bedre mindre bivirkninger men helsekost Grier du kan kjøpe brukes møt kreft da hvis du vil jeg kan nevne når du trenger også nåkommet Corona virus Gud er ganske sint fra Folken fordi alle glemte Gud og tenker bare på kos og sparer penger ,jo penger er en mast men ikke Gud ,Gud sier først gjør min vilje alle andre du ber om du får men nå allt er penger som et verdens Gud da straffer Gud slik at folk litt bevege seg tror jeg da de må ber Gud tar bort dette sykdommen .tar kontakt med meg vi kunne snakke sammen da .Gud velsigne deg og gir deg kraft og fred
Til forsiden