Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæresten min har OCD med seksuelt betonte tvangstanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæresten min har OCD med seksuelt betonte tvangstanker

mai 19 2016 - 22:51
Hei

Jeg er ei jente som ikke lenger vet hva jeg skal gjøre, eller hvor jeg skal begynne. Teksten min er lang, men jeg håper så inderlig at noen der ute orker å lese det. Min kjæreste og jeg ble sammen for 4 år siden, og det har uten tvil vært de beste årene i mitt liv. I ulikhet med tidligere forhold, så har vi kjemi som virkelig slår gnister. Vi sitter på restauranter og prater helt til servitøren klirrer med nøklene, vi reiser så ofte vi har sjansen, og vi gjør hverandre bedre. Likevel er vi i ferd med å gå fra hverandre nå.

For et år siden innrømte han å ha tenkt på andre(mine søsken, venninnene mine, hans venninner, våre venninner) under sex, og til tross for at han har reist endel, så hadde jeg sjeldent en plass i fantasiene hans da han var borte. Han sa han ikke greide å bære på det lengre, da han visste godt at jeg tenner ekstremt mye på han. Jeg har lest på utallige fora om dette, og majoriteten mener at en bare skal finne seg i at partneren er et helt annet sted(mentalt) enn der i sengen, med meg, når vi har sex. Jeg har aldri brukt å tenke på noe annet enn det som skjer mellom meg og han mens vi har sex, så jeg slet naturligvis med å forstå dette. Jeg ble knust. Jeg har aldri kalt det for mentalt utroskap, men inni meg føles det slik. Og uansett hvor mange artikler/forum/fagartikler om dette jeg har lest for å forsøke å intellektualisere det slik at jeg skal kunne forstå og akseptere det, så er det til ingen nytte. Jeg sitter igjen med et tomrom, og et speilbilde som får meg til å spørre meg selv: "når ble jeg så stygg og verdiløs?"

Den dagen han innrømte alt dette fikk jeg sjokk og begynte å hylgråte foran han. Han fortalte at det å onanere til alle jenter under 80 kilo var en greie han har hatt som vane siden han ble kjønnsmoden. Bare ikke til folk han var dypt forelska i eller sammen med. "Da blir alt plutselig mye viktigere", har han sagt, og at det resulterte i prestasjonsangst som igjen hadde ført til en generell frykt for ikke å få den opp slik at jeg skulle bli engstelig. Hvordan kunne han, tenkte jeg, og jeg kloret meg opp (i panikk sikkert) i fortvilelse og desperasjon. Jeg fikk et kraftig angstanfall den dagen (noe jeg ikke har fått foran han tidligere eller senere) Bildet av oss deiset ned i bakken og knuste i tusen biter. Vi har jo alltid ment at vi var sjelevenner, og sjelevenner som er kjærester har da vel bra sex, sikkert..?


Vi dro til sexolog for å få råd. Hun foreslo at han kunne prøve å fokusere på meg under sex, og forsøke å skape fantasier om meg.
Jeg tror at min sjokkreaksjon den dagen trigget noe i han. Nå hadde han blottet sine innerste hemmeligheter for kjæresten sin, og det tror jeg kanskje ikke at det er mange som gjør. Etter denne episoden ble han en annen person. Som om noen hadde revet vekk en bit av sjela hans. Jeg er så redd for at det er jeg som har revet den vekk. Hver gang vi hadde sex fortalte han at han fikk mentale bilder og tanker om andre jenter, som han prøvde å slå bort. Han begynte virkelig å fortelle meg alt som fòr gjennom hodet hans. Han sa til meg at han opplevde å miste fullstendig kontrollen over tankene. Etterhvert fikk han tvangstanker om moren min, og han fortalte meg detaljer om tanker han har hatt tidligere, våte drømmer og tanker som fikk det til å "rykke" i underlivet hans mot hans vilje. Det ble bare jævligere og hyppigere uansett hvor mye jeg ba han slutte å fortelle meg tingene. Han sier at han ikke forteller meg disse tingene for å såre meg, men fordi han får dårlig samvittighet og blir skamfull. Jeg tror på han, jeg vet han ikke ville såret meg intensjonelt. Han må ha det så fælt.


Nå er det nådd et punkt der vi verken kan henge med søsteren min, venninner eller andre jenter, fordi jeg ikke klarer å høre alt det perverse han har hatt i hodet sitt etterpå, og han er livredd for at noen skal se gjennom han og oppdage det. Vi har nesten ikke sex, for hver gang får han bilder av andre, og jeg ligger der og er redd for at han ikke ser meg lengre. Jeg kan strippe, kle meg opp, forføre, danse og gjøre alt jeg vil foran han, men han får bare tomt blikk og blir bare redd for å se ansiktet til søsteren min eller andre på kroppen min og dermed må han fortelle meg at han er redd for at han ble opphisset av tvangstankene om henne eller noen andre. Han får tvangstanker om alle jentene på jobb, tilogmed moren hans og barn. Og han blir dødsnervøs hver gang han tolker noe som flørt fra andre. Alle sangene våre er ødelagte (spesielt for han), fordi han tenker ikke lengre på oss, bryllup og meg, slik han hele tiden gjorde før. Alle slike romantiske og fine tanker blir spolert av andre ansikter og navn. Vi kan ikke lengre danse på stuegulvet med sangene våre på musikkanlegget.

Jeg tror at han har det verst. Men siden han ble diagnostisert med OCD, har forholdet vårt forvitret og blitt helt og fullstendig handlende om sykdommen hans. Jeg har forsøkt å være sterk og forståelsesfull, men noen ganger sprekker jeg og forstår ikke hvordan dette kan ende godt. Det båndet vi har hatt hele veien som stod så sterkt, den nære kontakten og den dype og varme kjærligheten vi føler for hverandre, er borte. Det er som om han har forsvunnet langt inn i seg selv, og uansett hvor høyt han roper langt der inne eller hvor høyt jeg roper inn til han så hører vi ikke hverandre. Jeg klarer ikke redde han, og han klarer ikke å redde meg, selv om det er det vi vil. Vi elsker hverandre, men han klarer ikke å leve i et forhold der OCD-tanker om alt utenom meg ikke er greit, og jeg klarer ikke å leve i et forhold der jeg får høre om tvangstanker og hvilke jenter det gjelder hver gang vi har gjort noe seksuelt.

Vi er så forelska, og så glade i hverandre, men OCD har kastet en skygge over alt det som er så fint i vårt forhold.

Det har påvirka selvtilliten hans og min egen. Vi kan ikke snakke om det til noen, fordi han er redd for å bli dømt og druknet i rykter. Jeg hater kroppen min, og tenker helt sykelig mye på slanking, sammenligner meg med alle jentene og jeg går rundt med tanker om å ta mitt eget liv som eneste løsning. Det er derfor jeg er her.
Finnes det noen der ute som kan gi meg, han eller oss råd?
Finnes det noen som har opplevd dette? Hvordan kan jeg prøve å være forståelsesfull og uten å utslette selvbildet mitt? Hvordan reparerer man sexlivet/samlivet etter noe sånt?Beklager at dette ble så langt.
Avatar

Re: Kjæresten min har OCD med seksuelt betonte tvangstanker

juni 2 2016 - 00:12
Hei.

Jeg kan dessverre ikke komme med noen erfaringer eller råd til deg, da jeg ikke har noen. Det eneste jeg kan komme med er en haug av klemmer og si at jeg mitt brister for deg og dere! Så vondt å lese. Håper virkelig at dette er noe som lar seg ordne. Dere høres ut som et nydelig par, og du virker som en fantastisk jente. Ikke bare fordi du fortsatt er sammen med kjæresten din etter det som for mange sikkert hadde vært en deal breaker, men og på grunn av måten du skriver og ordlegger deg på.

Som sagt så kan jeg ikke bidra med noe annet enn forståelse og medfølelse. Men det er kanskje mer enn ingenting i det minste.
Avatar

Jeg forstår begge

juni 11 2016 - 21:57
Hei jente.
Du har skrevet masse og veldig lett å forstå dine ord. Godt forklart.
Jeg vil veldig gjerne si at jeg føler at jeg forstår godt!
Det kan være godt å høre at jeg forstår begge, kanskje? Deg og din kjæreste altså.
Det er godt for meg selv å skrive et svar på dette, fordi jeg spesifikt søkte på google etter tvangstanker og forhold selv.

Jeg er selv i et forhold og har vært sammen med henne i litt over 2 år nå. Det har vært en vanvittig rollercoaster. Og jeg har aldri klart å sette fingen på problemet! Jeg har gått til 2 psykologer over tid. Vi har vært å sett parterapaut. Og vi har virkelig strugglet med forholdet. Og kjempet oss igjennom det.

I de siste psykolog timene viser det seg at jeg, gutten i forholdet sliter med tvangstanker (ocd).
Det ligger til personeligheten min. Og jeg sliter masse med det. Dette med andre jenter har vært et reint SLIT!
Vi kan ikke gå ut på senteret sammen uten at jeg MÅ prøve å få med meg alle jenter som går og står.
Når det gjelder seksuelle problemer er det det som har vært det vanskeligste mellom oss.

Jeg har også bizarre sex ideer. Som er en blanding av fetish. Men problemet er at jeg blir så banka oppslukt i dette!
Etter 6mnd inn i forholdet forklarte jeg kjæresten min mine tanker. Og jeg følte at hun ikke forsto.
Det er ikke noe kjekke forhold. Men jeg og kjæresten er og ble så glad i hverandre. At det er det som holder alt sammen.

Jeg vet ikke om jeg har hundre prosent rett i noe som helst. Men Uansett hva. Vist dere begge fortsatt Vil være sammen. Så tror jeg på at det går an.

Håper dette var til noenlunde hjelp. og vit at jeg og kjæresten min per dags dato kjemper oss igjennom denne driten. Og det kan dere også vist det føles riktig.

Lykke til

Gutt 25år
Avatar

Kjenner meg veldig igjen....

juli 13 2016 - 00:10
Sårt å lese hvordan du har det. Skulle ønske jeg hadde gode råd men det har jeg desverre ikke. Derimot kan du kanskje finne litt trøst i felles skjebne. Min kjæreste har flere tunge diagnoser (personlighetsforstyrrelse, ptsd, angst...). En del av dette gir seg uttrykk i seksuelle fantasier om alle andre enn meg, kvinner, menn, transseksuelle Osv. Han har tidligere levd ut de fleste fantasier og har etter hva han gir uttrykk for til meg vært svært "ønsket" av andre mennesker. Vi har vært sammen i et halvt år og har vel knapt hatt sex 7, 8 ganger. Han forklarer dette med at når han blir virkelig glad i noen så klarer han ikke være nær.
Han er min store kjærlighet... Og jeg får inntrykk av at du også har funnet din store kjærlighet. Men den er så smertefull og ødeleggende for min egen psyke og selvtillit at den snart må vike...
Jeg tror kjærligheten kan overvinne alt, men her må det til både sexologer, psykologer og annet. Forholdet overlever ikke uten store endringer i tankemønstrene og du må ta vare på deg selv skal du klare å ta vare på kjærligheten.
Alle gode ønsker til deg.
Avatar

Re: Kjæresten min har OCD med seksuelt betonte tvangstanker

okt 28 2016 - 00:18
Jeg brukte også å se på ALLE jenter på gata osv.
Syke sex ideer, etc
Det værste var at jeg alltid måtte fortelle til dama hvem som var fin. Mitt største problem var klærne deres, jeg like klærne, ikke kroppen.
Rart.

Hun godtok meg i 4 år, før jeg selv gjorde det slutt av andre grunner.
Til forsiden