Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste med psykose

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste med psykose

aug 1 2017 - 09:26
Har vært sammen med en gutt i litt over 1år nå, og det har vært et tøft år. Vi begge holdt på litt med hverandre mens vi hadde annet fra før. Og det har ødelagt forholdet vårt ganske mye. Bl.a har vi trust issues, og det er vel den største grunnen for at det er vanskelig. Etter en stund fant jeg ut at han var psykisk syk, men tenkte aldri over hvor alvorlig det er. Han har såret meg veldig mye gjennom denne tiden, med tanke på andre jenter ogsånn, og jeg ble så lei og visste ikke hva jeg skulle gjøre, samme hvor mange ganger jeg sa fra at det han gjorde ikke var greit så ga jeg han nye sjanser hele tiden, for det er han jeg vil være sammen med. Så for ikke så lenge siden fant jeg ut at han hadde tenkt å være utro mot meg og det ødela meg ganske mye, siden jeg har gått og visst at han kols til å gjøre det mot meg hele tiden. Så jeg begynte å prate med andre over internett for å prøve å glemme alt som hadde skjedd og bl.a. så skreiv jeg mye dumt, og så når alt var ganske bra mellom oss igjen så fant han disse meldingene og det ødela han tror jeg, for alt har bare vært dritt etter det. Nå tror han jeg er utro mot han hele tiden. Vi har fikset opp, men hver gang jeg er borte fra han noen timer så klikker han å begynner å kalle meg ting, som hore, bitch og sånne ting, og det er sårende for meg. Når jeg ringer til han eller sender snapper så ser han ting og hører ting som ikke er der og jeg prøver å forklare han, men han nekter å høre på meg. Og det han finner opp gir ikke mening heller.
Han sliter med psykose og det er nå jeg har innsett hva det er og hvorfor han er som han er, og jeg har jo lyst til å hjelpe han gjennom det, men vet ikke hvordan. Han sier jo selv at han blir sånn for han blir deprimert ogsånn når han ikke er sammen med meg og savner meg. Men dette er tungt for meg også så vet ikke helt hva jeg skal gjøre.
Til forsiden