Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste med personlighetsforstyrrelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste med personlighetsforstyrrelse

mars 7 2021 - 00:06
Kjæresten min har fått diagonse personlighetsforstyrrelse. Vet ikke hvilken type da hun ikke vil si det. Vår forhold er svært turbulent og jeg føler hun er veldig selvsentrert og sliter med å vise empati. Vi kan ha mange fine dager sammen, men så plutselig slår hun om og kan komme kraftig kritikk og svært nedsettende kommentarer. Å se feil hos seg selv er nærmest umulig og føler at hun nærmest forakter meg. Jeg får skylden for alt som går i vårt forhold og hennes tidligere forhold har også vært trøblete.

Dette begynner å tære kraftig på min egen psyke, jeg føler at jeg gir og gir, men får svært lite tilbake. I tillegg til at hun ikke er åpen med sin diagnose gjør ting ennå verre. Vi har vært er par i flere år.

Hva bør jeg gjøre? Si at nok er nok og gjøre det slutt. Eller finnes det måter å hjelpe henne slik at hun kan få et mer rolig og stabilt liv.
Til forsiden