Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste med borderline personlighetsforstyrrelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste med borderline personlighetsforstyrrelser

jan 3 2019 - 04:51
Jeg er en gutt på 16, jeg har vært sammen med en jente på lik alder i snart 1 år, hun har borderline, hun og jeg har problemer daglig fordi jeg sårer henne med ting jeg ikke ser på som sårende. Vis keg spiller eller ser på YouTube klikker hun fordi jeg heller gjør det enn å snakke med henne, hun beskylder meg for utroskap i vær eneste situasjon, jeg kan være på do og siden jeg ikke svarer eller er på badet betyr det at jeg f.eks har sex med noen i dusjen. Hun hatet alle vennene mine så jeg kuttet dem ut, miljøet jeg hadde før er helt borte fordi jeg valgte det bort, det eneste jeg gjør vær dag er krangle, gråte. Hun fikk muligheten til å gå på oppleg for å håndtere borderline husker ikke navnet. Men hun nektet etter ett møte fordi hun ikke var like syk som de andre ig ikke var psykisk syk. Jeg gjør alt for henne og ofrer alt, jeg snakker med henne 24/7 vi har en app så hun kan vite hvor jeg er 24/7 jeg er bare inne for vis jeg gjør noe som helst får hun ett utbrudd. HJELP jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Dette er bare en liten del av alt som skjer og har skjedd, jeg trenger virkelig hjelp vet ikke hva jeg skal gjøre
Avatar

Hei du.

jan 3 2019 - 14:53
Det hørtes veldig slitsomt ut. Du må huske å tenke på deg selv også, ikke bare henne. Virker som du er veldig glad i henne, med tanke på alt du gjør og har gjort for henne. Men hun må ønske hjelp for å bli bedre, og hun må gjøre jobben sjæl. Virker som du sitter litt fast. Jeg ville anbefalt deg å snakke med noen, legen eller noen andre. Det er tungt å være med noen som sliter. Få hjelp sammen evt. Masse lykke til. Du er viktig, ta vare på deg selv. :)
Avatar

To muligheter

jan 3 2019 - 17:31
Det der er en veldig vanskelig situasjon. Du fikk gode råd i forrige innlegg.
Du er 16 år og har livet og ungdomstiden foran deg.
Jeg skjønner at du er glad i jenta, men du har bare to muligheter.
Det ene er at hun får hjelp og er villig til å få hjelp, OG det skjer forbedringer. Hvis ikke vil det til slutt tære deg opp. Du blir utslitt, utbrent. Du har allerede kutta ut vennene dine. Det er ikke normalt, så lenge du har vanlige oppegående venner, i en alder av 16. Det skal ikke være sånn.
Din andre mulighet er kort og greit å bryte. Du har hele livet foran deg. Du skal ikke legge opp livet etter andre. Du skal ikke ofre for at andre skal bestemme. Et forhold er gi og ta.

Kort og greit, to valg:
Få hjelp til forandring
Bryt helt opp.
Avatar

Re: Kjæreste med borderline personlighetsforstyrrelser

jan 3 2019 - 18:41
Det er ikke bra for noen av dere å være i den situasjonen du beskriver. Kenny D beskriver godt hva situasjonen innebærer for deg, men for jenta du er sammen med er det heller ikke bra å få lov å utfolde sin kontrollerende væremåte slik du nevner. Det vil absolutt ikke minske hennes problemer, tvert om kommer det neppe å ta noen ende på kontrollhandlingene hun vil gjøre og lidelsen hennes vil da få økt næring.

Du virker for å være en snill gutt som vil det beste. Du kan ikke hjelpe henne, hun trenger hjelp av kyndige voksne med blant annet faste grenser.

Vær snill, ta vare på de gode tingene i livet ditt, blant annet vennene dine tilbake. Du vil trenge dem resten av livet.
Avatar

Re: Kjæreste med borderline personlighetsforstyrrelser

jan 15 2019 - 01:22
Hvordan går det?
Til forsiden