Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente18-Mor med uhelbredelig kreft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente18-Mor med uhelbredelig kreft

sep 11 2017 - 02:01
Hei. Jeg er en jente på 18 og nå er det omtrent tre år siden jeg fant ut at mamma ikke kom til å bli frisk igjen fra kreft sykdommen hennes. Hvis det er noen som er i litt sammen situasjon, har en forelder som er syk eller har mistet en forelder så hadde jeg synes det hadde vært utrolig hyggelig å kunne pratet med noen som har opplevd noe lignende.
Avatar

Hei

sep 11 2017 - 21:41
Hei! Leit å høre om mammaen din:(
Jeg har mistet en pappa og vet hvordan det er når livet plutselig forandrer seg. Ta kontakt hvis du vil:)
Avatar

jeg vet

jan 2 2018 - 00:23
Det er leit å høre, da jeg vet hvordan du har det. Moren min døde for to år siden med uhelbredelig kreft. Hvis du vil snakke med meg så må du bare det :) Jeg er også 18 år forresten.
Avatar

Hei.

april 16 2018 - 21:39
Så leit å høre. Har nettopp fått vite at pappa har uhelbredelig kreft, og jeg aner ikke hvordan jeg skal reagere på dette. Jeg vet ikke om jeg har så mye fornuftig å komme med, men hvis du vil ta kontakt for å lufte tanker, så er du hjertelig velkommen til å gjøre det.
Avatar

Re: Jente18-Mor med uhelbredelig kreft

okt 11 2018 - 21:29
Er så trist! :( Mormor døde nettopp av cellegiften, og min mor har hatt kreft i 3 år, som nå har blitt uhelbredelig.. Hvis du vil snakke, så send meg en meld :)
Til forsiden