Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor søke hjelp. Hvordan snakke med barna.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor søke hjelp. Hvordan snakke med barna.

mars 31 2018 - 05:33
Ligger i senga mi på hytta. Er redd. I naborommet ligger min tenåringssønn. Har nettopp hatt en samtale med han, og skal nå prøve å få sove litt. Må unnskylde og roe ned På badet ligger min mann/hans far. Full. Pyr.Lurer av seg masse fraser om at han er ikke verdt noe- ønsker å dø- alle hater han. Nok en gang har han drukket alkohol som han vet han ikke tåler. Beklageligvis ble jeg så sinna at jeg måtte kjefte på han. Dette hørte sønnen også. Måttebeklage at jeg ble sint.

Min mann har borderline personlighetsforstyrrelse. Har gått i terapi, uten mye hjelp. Synes selv han ikke har det bra. Blir ofte sinna. Trist. Stille.

Joda jeg har mange ganger ønsket og prøvd å gå. Men redselen min for at han skal bli så deprimert at han skal ta sitt liv holder meg tilbake.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vil ikke leve sånn mere. Vil skåne min sønn. Synes synd på min mann. Føler at jeg desverre ikke kan hjelpe han mere.

Hvor kan jeg søke råd og hjelp? Føler meg så alene og redd. Behandleren hans er nå sykemeldt så vi vet ikke noe om videre oppfølging. Dermed kan jeg ikke ringe han heller. Bør jeg gå for barnas skyld. Tar de skade av Dette?
Avatar

En klem

mai 21 2018 - 00:39
En klem til deg fra meg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare deg, og jeg ser det er en stund siden du skrev dette. Hadde jeg vært i din situasjon, tror jeg at jeg ville kontaktet fastlegen min. Han eller hun kan kanskje gi deg råd eller en henvisning videre sånn at du selv kan få hjelp til å sortere tanker og følelser. Jeg tenker at det er viktig at du tar vare på deg selv sånn at du også makter å gi av deg selv til barna. Har du forresten prøvd hjelpetelefonen til Mental helse? Den har jeg hørt mye bra om. Nå er jeg ingen ekspert, men jeg tror det viktigste for mannen din er å fortsette å få profesjonell hjelp. Hvis behandleren hans er syk, burde han kanskje få hjelp av noen andre. Kanskje du hjelpe han med å kontakte behandlingsstedet eller fastlegen hans? Jeg vil ikke gi deg råd om du bør forlate mannen din. Jeg tror nok imidlertid at dette ikke er en god situasjon for barnet/barna å være i, så jeg skjønner veldig godt hvis du velger å dra. Jeg er mamma selv og vet hvor sterkt beskytterinstinktet og morskjærligheten er. Dersom du ikke klarer å gi slipp, kanskje du kan spørre om han vil gå i familieterapi/parterapi med deg? Ønsker deg uansett lykke til. <3
Til forsiden