Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva med oss som er voksne?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva med oss som er voksne?

juni 13 2017 - 10:21
Har vokst opp i et hjem der far var psykisk og fysisk voldelig og mor var hjernevasket og mørbanket. "Ingen" visste tilsynelatende hvordan det stod til utenfor husets fire vegger, selv om alle måtte forstå at noe var galt. Det er vel måte på hvor mange blåveiser et menneske kan få av å tryne på sykkelen og få kjøkkenskap-døra i ansiktet. Likevel var det ingen som noengang sa noe. Nå for tiden er det massevis av sider for barn og unge der de kan søke og få hjelp - sånt fantes ikke (det jeg vet om) på "min tid. (Er snart 50). I voksen alder er jeg veldig sterk og tåler det meste - men det er utenpå....har to søstre hvorav en jobber hardt for å komme seg ut av rus og den andre har det omtrent som meg.... Hvorfor er det ingen tilbud til oss som kanskje har behov selv om vi har "klart oss bra"!? Livet mitt virker fortsatt som et totalt kaos, og innvendig er jeg som et aspeløv.... Har jo gått til diverse psykologer i min tid, men fikk bla høre av den ene at det jeg fortalte ikke stemte med hvordan jeg er - les: jeg burde ha vært i mye dårligere tilstand enn jeg er hvis det jeg fortalte hadde stemt, ergo var det løgn. Ga opp dette med psykologer den gangen - ikke har jeg råd heller.... Noen med liknende erfaringer? Sterke mennesker med gode liv - sånn utenpå...?
Avatar

Hei :)

juni 22 2017 - 18:33
Trist å høre at du ikke føler du kan henvende deg til psykologer. Jeg tror at som i alle felt er det noen som kanskje ikke burde vært det... men at man ikke skal gi opp. Dessuten har det bedret seg, og om man ikke finner en psykolog man kommer overens med så går det alltid an å bytte! Jeg har nå fått henvisning gjennom lege, og har funnet meg en psykolog privat - med avtale, som betyr at jeg etterhvert får dette frikortet likevel.

Det du opplevde hos psykolog burde ikke skjedd etter min mening, virker som du var hos en dårlig psykolog. Synes ikke du skal gi opp. Klem fra en som nok aldri kommer til å slutte å gå til psykolog.
Til forsiden